Kannabis lailliseksi

Johanna Yrjönen
Helsinki

/ #1583

25.01.2010 05:31

Selailin tätä keskustelua useampia sivuja. Vaikka itse pössyttelen, olen miettinyt kannabiksen laillistamista aika neutraalilla asenteella.

Pakko sanoa, että laillistamisen puolestapuhujat saivat minut vakuuttuneeksi, kun taas vastustajien kommentit vaikuttivat lähinnä säälittäviltä - siksi, että he hyvin ilmeisesti eivät olleet edes lukeneet puolestapuhujien perusteluja, ja myös törkeiden, lapsellisten ja loukkaavien kommentien takia. Myös harmittavaa oli lukea joidenkin luulosta, että päihteitä (oli se tupakka, alkoholi, kannabis tai joku muu) käytetään vain sen takia että elämässä menisi huonosti tai että huonoa oloaan ns. hukutetaan päihteillä. Toki kannabiksella haetaan sitä hyvää oloa, mutta luulenpa että harvempi käyttää sitä siksi etteikö pystyisi "kohtaamaan todellisuutta". Riippuu hyvin paljon henkilöstä itsestään.

Vastustajat eivät ota huomioon, että kannabiksen käyttäjät ja varsinkin tämän addressin allekirjoittavat eivät halua olla rikollisia, vaan ovat rauhan asialla.

Toivon parempia oloja lääkekannabista tarvitsiville. Suurin syy miksi nyt kannatan laillistumista, on juuri kannabiksesta saatavan lääkkeen takia. Ja niille jotka miettivät että kannatan vain itseni takia, väite ei ole totta koska pössyttelen kuitenkin, oli kannabis laillista tai ei.

Peace, lovers of weed. Allekirjoitin.