Kirkon tulee pitäytyä omassa arvopohjassaan

Reijo Ikonen
Askola

/ #33 Seurakunta on oma yhteisö

28.01.2010 12:12

Raamatussa seurakunnalle on annettu tarkat ohjeet kuinkatoimia. Luherilainen kirkko nojaa näille perustuksille ja säännöt sekä ohjeet noudattavat raamatun tekstiä.
Näin siis on aina ollut. Se ihminen joka on liitetty kirkkoon hyväksyy nämä säännöt ja opit. Miksi siis keskustellaan että kirkon pitäisi hyväksyä homosiunaus kun se ei ole koskaan ollut raamatussa eli säännöissäkään hyväksyttävää.
Kysynkin, miksi homot haluavat liittyä sellaiseen seurakuntaan missä säännöt eivät hyväksy heidän toimiaan eli sekaantuminen samaan sukupuoleen.
Meillähän on valmiina organisaatio missä siunataan homoja eli siviilivihkiminen.
Ei pidä tulla neuvomaan seurakuntaaa siitä mitä he tekevät tai jättävät tekemättä jos raamatun säännöt eivät kiinnosta.
En minäkään mene neuvomaan vapaamuurareita ym. järjestöjä heidän toiminnastaan koska en kuulu heihin, eihän minulla ole oikeutta siihen. Jos haluan muuttaa heidän sääntöjä tulee minun hyväksyä heidän säännöt ja liittyä kyseisiin looseihin.
Eli tähän sopii lause ,suutari pysyköön lestissään.
Ps. Homot ovat tasa-arvoisia Jumalan silmissä normaalissa suhteessa elävien ihmisten rinnalla mutta Jumala ei hyväksy syntiä ja homous nyt vain on syntiä Jumalan edessä. Eli jos homot haluavat jatkaa tätä toimintaansa niin hoitakaa se omissa olissanne ja luokaa vapaasti oma yhdyskuntanne.
Tosi konservatiivine ja ylpeä siitä. Vielä lopuksi. Isäni taisteli 5 vuotta 3 kuukautta rintamalla, kodin uskonnon ja isänmaan takia, puolustan hänen jättämää perintöään.