Suomen Koirankasvattajat ry:n vetoomus ja adressi Suomen Kennelliitto ry:n jalostusstrategiaesitystä

Juha Kares
Adressin tekijä

/ #22 Vastaus nimimerkki "En ymmärrä"

05.03.2010 08:49


Ei tässä ole "kysmys vastakarvan silmälaseista". Jos luet adressin, ehdotamme itsekin jalostusstrategian luomista. Sen vain pitää olla strategia ja toteutettavissa oleva sellainen.

Jos et ymmärrä, mikä Suomen Kennelliiton nyt esittämässä strategiassa kauhistuttaa, en oikein ymmärrä kysyä muuta kuin oletko todella lukenut sen ajatuksella? Tunnen monet sinun ansioituneet kirjoituksesi vuosien varrelta ja haluan tässä yhteydessä kiittää niistä. Ne ovat olleet ajatuksia herättäviä ja monet mahtavia kirjoituksia.

Asumme sen verran etäällä toisistamme, että en tunne kokemuksiasi tai ansioitasi kasvattajana. Montako sukupolvea olet kasvattanut vuosien varrella? Kuinka monta tuontia olet tuonut Suomeen lisäämään rodun monimuitoisuutta? Jos vastaat ensimmäiseen 5 tai yli ja jälkimmäiseen lukuisia. Kerro ja kirjoita artikkeli, miten sen tekisit ja teet jatkossa, jos ohjenuorana taustalla olisi nyt ehdotettu Suomen Kennelliiton jalostusstrategia.

Odotan näet innolla tapaavani kasvattajan, joka ansioituneesti on kasvattanut vaikka nyt viisisukupolvea arvostettuja ja laadukkaita koiria, sekä tuonut lukuisia yksilöitä maailmalta laajentamaan rodun tai rotujen geneettistä monimuotoisuutta - sekä samalla pystyisi sitoutumaan Suomen Kennelliiton nyt esittämään jalostusstrategia ehdotukseen.