Kirkon tulee pitäytyä omassa arvopohjassaan

Tiina Höykinpuro
Alajärvi

/ #59 Jumala ei siunaa homoavioliittoa -> kirkko ei voi antaa Jumalan siunausta homoavioliitolle!

30.03.2010 12:25

Minusta tuntuu, että tässä keskustelussa on nyt menty vähän sivuraiteille väittelemään homoudesta yleensä eikä keskitytty adressin tarkoitukseen: perustelemaan, miksi KIRKON pitäisi tai ei pitäisi SIUNATA HOMOAVIOLIITTOJA.

On hyvin erikoista, että asiasta edes väitellään. Vastaus löytyy Raamatusta. Ja Raamatun _PITÄISI_ olla kirkon tärkein ohjenuora. Miksikö? Siksi, että eihän kirkkoa olisi, ellei olisi Raamattua. Kirkkoja on perustettu nimenomaan levittämään Raamatun sanomaa. Ei kirkko opeta Suomen lakia. Sitä varten on erillinen oikeuslaitos. Näitä kahta instituutiota ei tule sekoittaa toisiinsa, ne ovat eri asia! Kirkon tarkoitus on opettaa sitä lakia, jonka Jumala on ilmoittanut Raamatussa.

Raamattu sanoo, että Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi. Avioliiton Jumala tarkoitti miehen ja naisen väliseksi siteeksi. Jumala lupaa siunata miehen ja naisen välisen avioliiton, kun nämä Jumalalta siunausta pyytävät. Sen sijaan Jumala näkee luonnottomana ja tahtonsa vastaisena samaa sukupuolta olevien välisen seksuaalisen kanssakäymisen. Siksi kaiken järjen mukaan myöskään samaa sukupuolta olevien väliset avioliitot eivät voi olla Jumalan tahdon mukaisia! Tämä kaikki lukee Raamatussa, joka ei edelleenkään ole mitenkään vanhentunut teos ja jonka oppeja ei saa lähteä muokkaamaan "nykyaikaan sopivammaksi". Jeesuksen opetukset ovat yhä voimassa kokonaisuudessaan.

Ei kirkkoa voida vaatia SIUNAAMAAN homoavioliittoja vain sen takia, että Suomen laki antaa maistraatille oikeuden virallistaa kahden miehen tai kahden naisen välisen suhteen. Rekisteröity parisuhdehan on nykyään Suomen laissa juridisesti lähes samalla tasolla (hetero)avioliiton kanssa. Miksi tämä ei riitä?

TÄMÄ ON POINTTI:
KIRKKO _EI_VOI_ LUVATA HOMOLIITOILLE _JUMALAN_SIUNAUSTA_, kun Jumala itse Raamatussa sanoo, että homosuhteet ovat Hänen tahtonsa vastaisia! Jumala ei siunaa mitään tahtonsa vastaista toimintaa = syntiä. Mutta ihmistä Jumala kyllä tahtoo siunata. Nämäkin kaksi eri asiaa on syytä osata erottaa toisistaan. Jumala vihaa syntiä. Ihmiset tekevät syntiä. Jumala ei kuitenkaan vihaa ihmistä, kun tämä uskoo Jeesukseen Kristukseen, sillä uskovassa ihmisessä Jumala ei näe syntiä vaan Kristuksen täydellisen synnittömyyden ja sovitustyön ristillä.

Sitäkään en oikein ymmärrä, minkä takia ei-uskovat ottavat tähän asiaan edes kantaa. Heidän arvomaailmansa ei selvästikään pohjaudu Raamattuun (johon se pitäisi pohjautua, kun väitellään kirkon asioista), kun he eivät Jeesukseen usko. En minäkään mene muslimeille tai hinduille tai buddhalaisille sanelemaan, mitä heidän tulisi tehdä omaan uskontoonsa liittyvien asioiden suhteen. Tietenkin kaikki saavat mielipiteensä kertoa, mutta minusta on vain äärimmäisen outoa hyökätä niin aggressiivisesti vaatimaan jotain sellaista, johon ei edes usko - JUMALAN SIUNAUSTA... Mitä he siunauksesta välittävät? Koska sehän on oikeastaan ainoa asia, joka erottaa kirkollisen vihkimisen maistraattivihkimisestä.

Ja tähän keskusteluun on turha yrittää tunkea mitään suvaitsevaisuutta, sillä Raamattu ei todellakaan käske hyväksymään sellaista toimintaa, jonka Jumala kieltää! PISTE. Ja minkälaista suvaitsemattomuutta onkaan Jumalaa kohtaan Hänen tahtonsa vastustaminen ja vääristely! Hän on sentään kaiken luonut. Jos ette tätä ymmärrä, se on teidän ongelmanne.

Muuta sanottavaa minulla ei tästä aiheesta ole.

Kaikki uskovat nyt talkoisiin! Rukoillaan kirkkomme puolesta, että se ei mukautuisi maailman menoon vaan että Jumalan totuus saisi johdattaa sitä taistelussa Antikristuksia vastaan! Herätystä koko Suomen kansalle!

Halleluja, Aamen!