Oulun Hietasaaren rata säilytettävä.

kari kaakinen
Adressin tekijä

/ #3 totta ja tarua

19.05.2010 15:15

On totta että rataosuudet ovat valtion liikenneviraston hallinoimia, tämä asiavirhe ei kuitenkaan ole ratkaiseva tavoitteidemme suhteen. Pyydän anteeksi maalikkona väljää määrittelyä radan hallinnoijasta.
Ennen kansanlikkeen esilletuloa oli kaupungilla suunnitelmissa aloittaa purkutyöt jo kesällä, madollisesti jo kesäkuun aikana.
Olemme osoittaneet jo tässä vaiheessa että kansalaisvaikuttaminen on edelleen mahdollista. Kaupungin insinööri on ilmoittanut teknisenliikekeskusken tehneen päätöksen radan purkutöiden aloittamisen siirtämiseksi, ainakin syksyyn. Päätöksellä on haluttu antaa aikaa tarkastella uudelleen radan purkamispäätöstä ja sen säilyttämismahdolisuuksia.
On jopa erheellistä väittää ettei kansanliikkeellä olisi mahdollisuuksia vaikuttaa tehntyjen päätöksien muuttamiseksi, koska kunnallisessa päätöksenteossa on olemassa, juuri tällaisia tapauksia varten, ns. otto-oikeus. Otto-oikeus antaa mahdollisuuden nostaa, jo tehty päätös uudelleen arvioitavaksi ja -päätettäväksi.
On siis väärin väittää ettei mahdollisuuksia olisi, jokainen toki voi olla omaa mieltä siitä muuttuuko päätös vai ei.
Vihreäsaaren suhteen väittämillä sen alasajosta ei ole pohjaa. Olemme saaneet kunnanvaltuutetuilta tietoon suunnitelmista jotka aloittaisivat sataman alueella teollista toimintaa, mahdollisesti jo 2011 vuoden aikana. Runsas rekkaliikenne Hietasaaren teillä olisi suuri turvallisuusriski sekä sangen mittavan kustannusrikasta puuhastelua.

Ystävyydelläö

kari kaakinen

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…