Adressi Israelin tueksi!

Eero Vuorela
VANTAA

/ #295 Shalom!

02.06.2010 21:05

#1: Katriina Jäntti - Shalom!

Suomen kansalainen Eero Vuorela , miten kommentoitte iskua?

- Sionisti-rasistinen Israel vaati laivasaattuetta toimimaan kuten monta kertaa ennenkin eli siten että Israel pystyisi edelleen kiristämään avustuksien perille menolla Gazan-Getossa olevia hädänalaisia ihmisiä.

-Laivasaattueen järjestäjät olivat enemmän kiinnostuneita ihmisten auttamisesta kuin poliittisesta tempauksesta. Sionisti-Rasistinen Israel hyökkäsi laivoille, muuten tuo Luvatun Kansan Valtias Rotu ajatteluun perustuva saarto menettäisi tehonsa.

- Palestiinan kylät ovat olleet kymmenien tuhansien ohjusten, ilmahyökkäysten ja kranattitulen uhreja. Velvollisuutemme on varmistaa, että Sionisti-Israel pistetään polvilleen kuten pistettiin aikoinaan Apartheid-Etelä-Afrikka.

Suorittiko IDF valtioterroria?

- Toimittuaan noin he päättivät jälleen tukea Sionistista-rasismia.

Eli onko Isrelin polittinen johto vastuussa uhreista?

- Totta kai. Kansainvälisillä vesillä ollut avustuslaivasto joutui IDF:n terroristien väkivaltaisen aseellisen hyökkäyksen kohteeksi Israelin hallituksen käskystä.

- Jos ajat autolla seinään, ei ole seinän vika, jos sinua sattuu. Ja niipä muutama somali-merirosvo ja IDF:n terroristikin saa silloin tällöin pataan.

Mutta miksi sen piti tapahtua kansainvälisillä vesillä?

- Tämä on lähinnä Luvatun Kansan ylimielinen näkökulma.

Mitä mieltä olette siitä, että isku tuomitaan näinkin maltillisesti maailmalla?

- Sionistisen-Rasismin syvintä olemusta ei täysin ymmärretä. Vakaista oloista on helppo kommentoida. Mutta miten muut kansat reagoisivat, jos maahantunkeutuneiden sionistien tankit, ilmavoimat ja ohjukset uhkaavat jatkuvasti?

Onko Israelin toiminta kansainvälisten lakien ja hyvien tapojen mukaista?

- Ei. Suomella ei ole mitään tarvetta alkaa puolustaa sionistista-rasismia Palestiinassa.

- Suomen ei tarvitse olla jatkuvan hyökkäyksen kohteena, koska suomalaiset eivät ole tunkeutuneet kenenkään muun maille vaatimaan Luvatun Kansan oikeuksia.

Eero Vuorela

 

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…