Adressi Vantaan erityisluokkakeskittymien purkamista vastaan

ihmettelijä

/ #19 ei näin

09.10.2011 09:44

vaan näin...nytkö pitää alkaa opetella näitä juttuja erityislasten kustannuksella ja heidän itsetuntonsa kautta.Nämä valmiudet pitäis olla jo valmiina ,eikä nyt opettelun kautta.Nämä valmiudet valitettavasti eivät ole kouluyhteisöissä .Myöskään opettajien tuntemum erilaisista erityisoppilaista ,,se on täysin vajaa!On erityisoppilaita ,joiden koulupolkua on asiantuntijat seuranneet vuosien ajan,,ja heidän kehitystään,ja hekään eivät voi sanoa juuri selvää sanaa.
Kuka tässä nyt on niin asiantuntijana ,että voi sanoa että kaikki sopivat samaan kouluun,ja että meillä Vantaalla ei ole erityislapsia.ON MEILLÄ!Mutta se joka sanoo ettei muka ole,,niin ei tiedä aiheesta tämän taivaallista.
Kouluuudistus pitää aloittaa vain alaluokalta numero 1. mikäli siihen nyt on ihan pakko mennä.Eikä sijoittaa jo lähes peruskoulunsa käyneitä nyt oppimaan normaalielämää ns isoon luokkaan...ja katsoa kuinka muut oppilaat heidät niin hyvin ottavat vastaan.
Kuka laitetaan vastuuseen mm psykoterapian lisääntymisestä,,eikös SE ole kallista !

Menkää tutustumaan erityiskouluihin ,niin näette,että meillä tosiaankin on erityisoppilaita ,jotka tarvitsevat tukea lähes joka asiassa,ei vain matikassa ja äidinkielessä.Ja siihen ei nyky kouluissa ole mahdollisuuksia,,,ja en usko että halujakaan.En ole ainakaan lukenut yhtään opettajan lausuntoa ,joka haluaa juuri tätä!