Kannabis lailliseksi

Jaaha
Vieras

/ #2179 Miettikääs vähän jotakin muutakin kuin itteenne

11.09.2010 16:29

Siitä en ala väitteleen että kannabis olisi tai ei olisi vaarattomampaa kuin tupakka kun en ole asiaan perehtynyt. Vaikka se olisi vaarattomampaa niin miksi se pitäisi laillistaa. Haittaa siitä kuitenkin koituisi enemmän kuin hyötyä, sen takia se on laitonta. Jos kerran siitä tulee enempi haittaa kuin hyötyä miksi se pitäisi laillistaa? En ainaka itte suostuis veroillani maksaan jonku kannabisnarkkarin hoitoa! Ei sillä perusteella voi mitään laillistaa että asiasta on vähemmän haittaa kuin jostain toisesta asiasta, joka on laillinen. Yhteiskunta ei vaan pysty olemaan sellainen että lait poistais kaikki haitat ja tois kaikki mahdolliset hyödyt esiin. Se on mahdotonta. Siksi täytyykin pyrkiä kitkemään ne haitat pois jotka pystytään. Suomen valtion pystyy kieltämään kannabiksen, mutta alkoholia se ei pysty. Alkoholin kiellosta syntyis niin suuri kahakka ettei siitä tulis mittään.

Mitäs sitten jos pidettäis demokraattinen äänestys? Luulen että suurin osa teistä kannattaa demokratiaa. Jos kaikki suomalaiset äänestäis kansanäänestyksessä kannabiksen laillistamisesta, niin luulen että tulos olis jotain 95% vastaan 5% puolesta.

On yksi asia, jota ette voi kiistää, ja jo se todistaa että kannabiksesta on vähemmän hyötyä kuin haittaa. Miettikääpäs kuinka moni työnantaja haluais narkkarin työpaikalleen? Sitten kun niitä narkkareita alkais tulla niinkuin sieniä sateella, niin mites kävis työttömyysluvuille?