#FreeIsabelle ‼️‼️ 2 vuotias suomalaisen naisen tytär pitää VÄLITTÖMÄSTI VAPAUTTAA ja PÄÄSTÄ 🔙 TAKAISIN OMAN ÄITINSÄ LUOKSE!!!! Ruotsi kaappasi hänet 26.8.2022

Yx näätä vaan

/ #14 Lapsi on kaapattu

18.02.2023 06:47

 Johannan mukaan hän oli vain "lomamatkalla" Ranskassa. Kumminkin "lomamatka" alkoi heti huostaanottopäätöksen tultua jolloin  "lomamatkan" rahoittaja, Johannan elämää (asunto, ruoka, juoma, vaatteet) pitkälti kustantanut ja Johannan taloudellisesti hyväksikäyttämä nk. "perhetuttava", tilanteen niin vaatiessa (rahan kuppaus ei muuten onnistu) myös kihlattu, eläkeläismies,  tilattiin Suomesta autoineen ja vannotettiin olemaan ns. hiljaa kaikesta. "Lomamatkalle" lähdettiin niin, että lapsi vietiin isoäitinsä luota yöllä salaa tämän nukahdettua ja lähdettiin ajamaan Tanskaan, siitä Saksaan ja Ranskaan. Ruotsin poliisilla olevan materiaalin mukaan suunnitteilla oli jatkaa pako-/"loma"matkaa Eurooppaa pidemmälle mutta koska lapsella eikä matkakumppanilla ollut passia, tämä viivästyi. Onneksi, ja Ruotsin ja Ranskan poliisi saivat pariskunnan jäljitettyä ja likainen ja nälkäinen yms. lapsi saatiin turvaan. 

Ei siis aivan perinteinen perhelomamatka, vaan lapsikaappaus ulkomaille jossa kaiken lisäksi "lomamatkan" pitkittyessä olisi voinut käydä lapselle todella huonostikin. Johannalta puuttuu kaikki tieto ja ymmärrys pikkulasten hoidosta mikä nähtiin jo aiemmin mm. Johannan someen jakamista kuvista.  Eikä mitään halua asiaa opetella, mikä nähtiin jo silloin kun Johanna lähti kävelemään laitoksesta (Bromstensgården, utrednings- och akuthem) jossa yhteiselämää yritettiin valvotusti opastaa. Johanna ei ymmärrä tai tiedä edes lapsenhoidon perusasioita. Vietettyään koko aikuisen ikänsä laiskaa (työtöntä) päihteidentäyteistä  yö-painotteista elämää muiden kustantamana ei Johanna jaksanut vauva-arkea 24/7 (ja päihteettömyyttä), joten Johanna jätti tyttärensä laitokseen ja poistui jonka jälkeen vastuu lapsesta siirtyikin isoäidille. Millainen äiti hylkää lapsensa, kun ei jaksa vauvanhoitoa?

Jälkiviisaana on hyvä sanoa, että lapsi olisi pitänyt saada huostaanotettua jo silloin. Näissä asioissa kuitenkin  mennään "lapsen etu" edellä, ja Ruotsin sosiaaliviranomaiset yrittivät kaikkensa saadakseen äiti-lapsi suhteen toimimaan koska lapsen oikeus vanhempiin arvotetaan hyvin korkealle. Johannalle tarjottiin kaikki mahdolliset avut jotta hän pystyisi olemaan äiti tyttärelleen, mutta Johannaa ei kiinnostanut niin arkiset asiat kuin lapsenhoito. Tyttärestä maksettavat tuet ja tyttären kanssa poseeraaminen "kauniissa" äiti tytär-kuvissa näytti olevan Johannalle äitiydessä oleellisinta. Lapsen hyvinvoinnista huolehti lähinnä lapsen isoäiti, lisäksi lapsella oli läheinen suhde muualla asuvaan isäänsä. Toki jos Johannan prioriteeteissä on juoda 2l punaviiniä päivässä (oikeuspöytäkirjan mukaan, ed. main eläkeläismiehen kertomana) se vähän herpaannuttaa kiinnostusta lähes kaikkeen. Tyttären kannalta on ikävää, että asiat etenivät niin pitkälle kuin etenivät. 

Hurjilta kuullostavista käänteistä huolimatta kyseessä ei ole mikään kuvitelma tapahtumista vaan kaikki on luettavissa ruotsalaisista oikeudenkäynti pöytäkirjoista jotka ovat halukkaiden tilattavissa. 

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…