Kannabis lailliseksi

pelle peloton
Vieras

/ #2292 kuljetaan eteenpäin, ei taaksepäin

15.10.2010 22:06

Se on viimeistään 40 vuoden päästä laillista.
Haluatteko hypätä 40 vuotta nykypäivään vai odottaa, ennenkuin pääsette itse kokeilemaan kannabiksen hyötyvaikutuksia, joita ovat esim. Alzheimerin jopa pysäyttävä vaikutus http://pubs.acs.org/doi/full/10.1021/mp060066m (google: Alzheimer cannabis, Multiple Sclerosis cannabis), ms-tauti http://www.youtube.com/watch?v=NEOoa6Q4Bds ,kivunlievitykseen(leikkauskipuihin, selkävaivat, syöpä), unettomuuteen, nälänpuutteeseen, anoreksiaan, sosiaalittomuuteen, muutaman mainitakseni. Cannabis ei tuhoa aivosoluja se tutkimus tehtiin niin, että apinoita tukehdutettiin, eli eivät saaneet happea, jolloin aivosolut menivät, eli sitä argumenttia ei voi käyttää.

Vaporisaattorilla poltettuna saadaan haittavaikutuksia kitkettyä pois, mitä "jointeista" poltettuna tulee. Raskauden aikaiseen kannabiksenkäyttöön tulisi suhtautua kuin tupakointiin, ennen kaikkea savun sisältämien haitallisten aineiden vuoksi.( http://www.paihdelinkki.fi/pikatieto/kannabis-keskeiset-riskit google: cannabis haittavaikutukset/side effects)
Ei edes rapuloita teille alkoholisteille tulisi, vaikutus on aamuun asti cannabiksella (ÄLÄ AJA AUTOA APINA).
Muista lukea kriittisesti kaiken lukemasi, onhan se internetissä, ja sen on voinut sinne laittaa vaikka Paavi tai Jukka Riipinen. Itse käytän sitä selkävaivaani. Kiitos Jumalalle tästä kasvista, olen ateisti, mutta tässä asiassa voisin käännytyksen tehdä itselleni uskonnollisempaan suuntaan sillä niin mainio kasvi on kyseessä. Meillä on hieno Äiti Maa.