Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #1861 Re: Sokea sokeiden taluttaja

01.03.2012 02:05

#1858: Älä tee itsellesi ... mitään kuvaa - Sokea sokeiden taluttaja

 

Tuo on niin kovin pientä.

Mietipä, kuinka jotkut epäjumalanpalvovat sionismia. Ei Jumala luonut sionismia, eikä Hän käske notkistaa polvia sionismille, vaan Pojalleen Jeesukselle.

Toiset palvovat Jerusalemia, tai Via Dolorosaa, tai Puutarhahautaa. Israelista ja juutalaisista voi tulla myös epäjumala. Korotamme ja kiitämme ja ylistämme luotua enemmän kuin Luojaa.

Tai, kuten messiaaninen juutalainen nykyprofeetta Lance Lambert sanoo, ei edes Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousemus ole se lopullinen päämäärä, nekään eivät ole se tärkein asia Jumalan suunnitelmissa. Ne ovat vain tie, väylä Jumalan varsinaisen päämäärän toteuttamiseen.

Jumalan unelma on rakentaa Ylösnousseelle Messiaalle elävä ruumis. Tai toisin sanoen: rakentaa Taivaallinen Yerushalaim. Uudestisyntyneistä, Jeesuksen verellä pestyistä ihmisistä kaikista kansoista, kaikista roduista, kaikista heimoista - yhdessä.

 

Siinä mittakaavassa Puutarhahaudan tai sionismin tai Jerusalemin tai sionismin tai juutalaisten palvominen ja korottaminen on aivan ymmärrettävästi Jumalalle iljetys. Jos mikään on sinulle tärkeämpi kuin Elohim yksin, olet epäjumalanpalvelija.

 

 

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…