Hallitus ei nauti kansan luottamusta.

Ongelma jätettä Hallitukselle!!
Vieras

/ #19

10.03.2012 11:21

Hallituksen lupaukset ei ole pienimmässäkään määrin toteutuneet. Yritykset on jääneet lupauksiin.

Köyhät köyhtyy ja syrjäytyneitä tulee lisää, koska syrjäyttäjiä on kollegiaalisesti paljon yhteiskunnassamme.

Suomen kansa näkee nälkää! Pienin eläke Kelasta on vähän päälle 620 euroa yksinäisellä. Kokeilkaapa itse ei kuukausi vaan esim. neljä vuotta tulla tuolla summalla toimeen.

Moni kokeilija on sanonut tulevansa hulluksi, ellei tietäisi, että se on parin viikon kokeilu. Mielenterveys tuossa kärsii jokaisella centin venyttäjällä.

Hallitus määrättävä lailla jalkautumaan kehä III ulkopuolelle. Visiitti limusiinillako...EI! Tavallisten ihmisten tavalliset askeleet. Pikakäynti ei käy. Kulje köyhän mukana kolme päivää asettuen hänen mokkasiineihinsä.

Majoitut taloon ja syöt, juot ja elät kolme päivää talon tavoilla. Kyllä yksi Hallituksen ihminen kerrallaan joutaa määrätyksi tähän tehtävään.

Keksikää vaikka Syrjäytymisministerin salkku, joka vaihtuu kolmen päivän välein. Vuodessa karttuu jo 100 köyhän elämän todellisuus.

Sama ihminen ehtii kolmessa vuodessa käydä jo aika monen syrjäytyneen tai sen uhan alla olevan luona.Lakeja voisi laatia matkan varrella ja ihan oikeasti hieman notkauttaa rikkaidenkin polvia.

Köyhäthän on jo kyykyssä.
Suomen kansan rivien on astuttava ruokajonoista barrikadeille.

Julki köyhäksi julistautunut viisi vuotta sitten!!!
- raija "noboby" moilanen -