Antonio Dalaksen puolesta


Vieras

/ #6 Re: Surullista

27.03.2012 13:17

#4: - Surullista

On totta, ettei uskonnollisen ryhmän kuulu saada etuoikeuksia muihin kansalaisiin nähden. Mielestäni tässä tapauksessa kuitenkin pääasia on, että useat suomalaiset tuntevat Antonion sosiaalistumisen kautta ja voivat vakuuttaa hänen  olevan täysin yhteiskuntakelpoinen ja kunnollinen kaveri, joka ei kohdista minkäänlaista haittaa tai uhkaa muille ihmisille. On vaikea ymmärtää, miksi tällaisilla ihmisillä ei olisi paikkaa yhteiskunnassamme, uskontoon tai rotuun katsomatta.

Viranomaisilla tietenkin on omat sääntönsä miten toimia, mutta jos tämmöisissä tapauksissa on oikeus toimia niin kuin nyt on toimittu olisi ehkä tarpeen tarkistella sääntöjä. Luulen, että näin suuren huomion saaneessa tapauksessa suurelle yleisölle kerrottaisiin se pimentoon jäänyt syy, miksi Antonio karkotettiin, jos semmoinen olisi olemassa.

Toivon, että Suomen maahanmuuttopolitiikka kehittyisi niin, että oikeasti yhteiskuntakelpoiset pakolaiset ym. eivät joutuisi kärsimään tämmöistä kohtaloa. Ei nimittäin ole kovinkaan kannustavaa yrittää sopeutua Suomeen, jos tulos voi olla tämä.