Emme äänestä aborttia kannattavia

Suvi Maarit Rissanen
Vieras

/ #4 Sikiö on ihminen

01.12.2010 16:46


Nykyajan ihminen on vieraantunut niin syntymästä kuin kuolemasta.
Niinpä molemmat on helppo ohittaa kliinisesti, antaa yhteiskunnan hoitaa.
Aikoinaan äitini jo 14 vuotiaana kotoa lähteneenä jo nuorena haaveili omasta lapsesta ja perheestä. Kun hän 18 vuotiaana meni lääkärille raskauden vuoksi, lääkärin ensimmäiset sanat hänelle olivat: Saatte abortin. Lääkäri ei voinut millään ymmärttää että äiti oli onnellinen ja halusi pitää lapsen. Oli vuosi 1973, minä synnyin 1974.

On surullista lukea keskustelupalstoilta siitä kuinka heikoilla tiedoilla aborttia henkeen ja vereen puolustetaan. Väitetään kovaan ääneen että kyseessä on "pelkkä sikiö" joka ei kuule, ei tunne, eikä näe.
Jo 10:llä viikolla sydän alkaa lyömään, kädet, jalat ja pää on helposti nähtävissä.6 kk:lla lapsi on jo lähes täydellinen, hän kuulee, tunteen ja aistii valon- ja eloonjääminen on hyvinkin mahdollista ennenaikaisen syntymän käynnistyessä. Olen järkyttynyt että Suomen valtio sallii näiden lasten murhan. Ja on oikein että kuvien avulla asiasta tiedotetaan. Sillä edelleenkin suurin osa abortin kannattajista kuvittelee abortin koskekan epämääräisiä limamöykkyjä joita ei ihmiseksi tunnista.