Oikeus tasa-arvoiseen vanhemmuuteen/Right to equal parenthood


Vieras

/ #18

16.06.2012 23:57

Periaate ko. adressiin syvällisessä sanomassa on selvä ja allekirjoitan tämän siksikin, että tunnen kyseisen tarkoitusperän ja siis ilmeisen sisältöön tarkoitetun sanoman siitä, että tahdotaan olla vanhempia ja pistetään ns. 'parasta peliin', joka tarkoittaa jotain sellaista, ettei lapsia tehdä tietoisesti olosuhteisiin jossa he joutuvat kärsimään mitä ilmeisemmin huonoista oloista. (tässä ei ole provosoinnin häivääkään, vaan tarkoitan lapsilla hyötymistarkoituksessa parempia oloja etsiviä alkoholin tms. väärinkäyttäjiä jne. tapauksia)
Olette hyviä ihmisiä kun tunnette näinkin laajaa vastuuta vammaispoliittiseen oikeudenmukaisuuteen ja perheen syvimpään olemukseen rakkauteen ja luottamukseen.
Minä itse olen siinä tilanteessa, että kipu hallitsee elämää ja fysioterapiakuntoutus ja leikkaushoidot laiminlyödään spekuloiden pois aina joku osa mahdollisuudesta, eli perustoimeentulotukeen tehdään vähennystä jne. ja estetään usein liikkuminen kun muuten kuntoutusta ja hoitoa saisi! Pohjois-Karjalassa on tällaista sairasta viranomaisainesta yhteisöissä paljohkosti. Kun aloin kirjoittaa ko. murheista ja tapaturman jälkeisistä asioista, niin isännöitsijä joka oli liukkaudeneston laiminlyönyt ja kostanut asianhoidolliset pyrkimykseni, teki itsemurhan. IHMISTEN ON VAIKEA USKOA NÄITÄ ASIOITA KUITENKIN JA TAPATURMASTA JO 7,5 VUOTTA KULUNUT KOSTOJEN UHRINA!??