VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA

korruptiosta jää kiinni

/ #349 Re: Outo projekti

07.07.2012 16:59

#329: P3P - Outo projekti

Tunnettu tosiasia on, että suomalaiset tuomioistuimet ovat täynnä kokoomuslaisia äpäriä ja samoin lähes kaikki valtamedia edustajat. Kokoomuslaisilla ovat myös omat juoksupojat mm. Julkisen Sanan Neuvostossa, jossa mm. pj. Risto Uimosen johdolla jätetään kaikki valheellinen kokoomuslainen tiedonvälitys tutkimatta sekä taataan, että suomalainen valtamedia saa rauhassa kulkea valheellista rataansa mitä se on kulkenut jo vuosikaudet.

 

Julkisen sanan Neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen on mm. jo kaksi kertaa viimeisen vuoden aikana kieltäytynyt tutkimasta Kokoomuksen Eero Lehden omistamista firmoista Taloustutkimus Oy ja Research Insight Finland Oy tilattuja vaaligallupeja, joissa jokaisessa Kokoomus on ollut ylivertaisesti suurin ja kaikki vastustajat ylivertaisen pieniä, erityisesti perussuomalaiset. Näitä valheellisia ja itsemuokattuja gallupeja esiteltiin on esitelty pitkin suomalaista valtamediaa, Iltalehti, MTV3, Yle, HS ja Ilta-Sanomat etunenässä, päivittäin mm. ennen kevään 2011 eduskuntavaaleja, ennen tämän kevään presidentinvaaleja sekä nyt nämä kokoomuslaiset yrittävät samaan valheellista temppua myös kunnallisvaaleissa.

 

Lapsikin ymmärtää, että oman puolueen kansanedustaja on JÄÄVI tekemään kannatusmittauksia itsestään ja kilpailevista puolueista. Tätä ei suomalainen valtamedia ja Julkisen Sanan neuvosto ymmärrä. Tai pikemminkin halua ymmärtää. On helppo muokkailla omia gallupeita, politikoida niillä valtamedian avustuksella (varsinkin kun omistaa itse Sanomakonsernista suurimman osan kuten Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti),  muokkailla kuhunkin tilanteeseen sopivia gallupprosentteja, joilla ei ole pienintäkään todellisuuspohjaa sekä luoda ulospäin vaikutelma, että Kokoomus on ylivoimaisesti suurin puolue ja muita ei kannata missään tapauksessa äänestää, koska heillä ei ole pienimpiäkään mahdollisuuksia. Erityisesti perussuomalaisia, joka on pahin uhka Kokoomukselle. Tämä on Eero Lehden korruptoitunutta politiikkaa ja määrätietoisesti toteutettua vaalivilppiä suomalaisen valtamedian avustuksella.

 

Näistä on raportoitu jo aikaisemmin kaikille maailman johtaville medioille, korruptiota tutkiville tahoille, ihmisoikeusjärjestöille yms. ja on vain ajan kysymys milloin tämä puolue vaalivilppeineen ja mediamanipulaatioineen pistetään seinää vasten.