Terveempi ihanne


Vieras

/ #13 think twice

09.08.2012 00:36

Kauneusihanteen monipuolistuminen toki olisi hieno homma, mutta jokaisella aikakaudella ainakin antiikista asti tiedetään olleen oma kauneusihanteensa. Vaikea uskoa, että nyt yhtäkkiä pystytään luomaan yhteiskunta, jossa tietynlainen ulkonäkö ei nouse naurettavalla lailla muiden yläpuolelle.
Israelin kielto alipainoisille malleille ei ole muutos parempaan. Laki ei laajenna kauneusihannetta niin että kaikki olisivat kauniita vaan jättää laihat kokonaan sen ulkopuolelle. Samalla pitäisi kieltää sitten lihavatkin mallit, ei he sen terveempiä ihanteita ole. Ei mainosteta enää sen kummemmin XL- kuin XS-kokoistenkaan vaatteita kun on se M ja kaikkien on siihen sovittava?
"...mm. lopettamalla alipainoisten mallien käyttö muotikuvissa, antamalla äänen oikeille ravitsemusasiantuntijoille ja nostamalla kuviin tavallisia, kauniita naisia." (adressista) lukekaapa lause pariin kertaan ja miettikää minkä kuvan se antaa luonnonlaihoille kasvaville tytöille omasta kauneudestaan (moni on luonnostaan ja ihan terveenä alle "normaalipainon"). Nykyinen naiskuva on vääristynyt, mutta nyt kannattaa varoa ettei mennä ojasta allikkoon.

ko syistä en allekirjoita