Kannabis lailliseksi

Sime
Vieras

/ #2722 Re: Ei se mitä teet, Vain MITÄ SE TEKEE SINULLE

18.01.2011 16:39

#2719: Light of Jah! - Ei se mitä teet, Vain MITÄ SE TEKEE SINULLE 

Poliisisetä voisi laittaa linkit tutkimuksiin, jotka ovat ristiriidassa (lähinnä nyt tämä porttiteoria).


Oulussa tosiaan on käynnissä tutkimus lasten ja nuorten kannabiksen käytöstä ja totta on että psykoosin ennakko-oireita tulee enemmän, kun käyttää kannabista.

 

Mitä siis tarkoittaa psykoosin ennakko-oire?

No se tarkoittaa tunnetiloja kuten uupumus, levottomuus ja masentuneisuus, mutta mikä tärkeintä mahdollisuus tilanteen pahenemiseen (psykoosi) on erittäin pieni, kun kyseessä on terve ihminen ( 3*pieni mahdollisuus on edelleen pieni mahdollisuus).

 

Mielialalääkkeet ja kannabis...

Lääkkeet yleensä helpottavat oloa (usein monta eri vaikutusta, ovat kuitenkin kolmiolääkkeitä), mutta jos on valittavana tuote jolla ei ole ainuttakaan ristiriidatonta haittaa (sensimilla) on valinta ainakin loogisesti ajateltuna hyvin helppo.
Lääkkeillä on AINA sivuvaikutuksia (kaikkia ei tietenkään tule kaikille jne)

 

"Sama tutkimus on vahvistanut porttiteorian paikkansa pitävyyttä myös siinä, että nuorena aloitettu tupakan ja alkoholin käyttö johtaa hyvin helposti kannabiksen kokeiluihin ja sen käytön aloittamiseen."

- Jarmo Laine

Tässä hyvin selvästi lukee, että tupakka ja alkoholi. Molemmat aineet ovat päihdyttäviä ja jatkaen päätelmiäsi voidaan tästä olettaa että tupakka ja alkoholi on HETI poistettava laillisten aineiden listalta, koskä kuvio on seuraava:
alkoholi/tupakka ----> kannabis -----> kovat huumeet (jos siis uskoo porttiteoriaan. Loogisesti toimiva ihminen huomauttaa tietysti heti tälläisestä hourailusta, ainakin ennen kun on kovia todisteita)

 

Entä onko alkoholin kieltolaki tuttu poliisille satakunnasta? (Vaihda tapauksen alkoholin tilalle kannabis)

 

En suosittele kenellekään terveelle käytettäväksi mielialalääkkeitä tai kannabista jos se on kriminalisoitu.
Esimerkkien tuntemattomat ihmiset ovat terveitä yksilöitä.