UUSI YRITYS PELASTAA LINTUNEVA!

Krista Hakala

/ #6 Otsikko

13.12.2012 16:07

Sinulle "Moottoriradan lähellä asuva ja rataa vastustava..."

Kukaan ei varmasti ole kieltänyt tekemästä omaa adressia,kun nyt niin kovasti vastustat tuota moottorirataa ja meteli haittaa elämääsi..vaikka taitaa jo olla liian myöhäistä.
Niin ja kun tuota meteliä vastustat, niin ajattelitko, että turvetuotannossa käytettävät koneet olisivat täysin äänettömiä? Ja se isojen autojen huomattavasti lisääntyvä kulku tiellä.

Vastustan tuota järjetöntä touhua kun meinataan tuhota neva, joka on hyödytön turvetuonnolle.Lintunevalla ei ole nimeksikään turvetta, ei siis todellakaan niin kuin Vapo väittää.

Tänään oli ilkassa mielipide osastolla vastakirjoitus, ilmeisesti minulle..ihan hyvä muuten, mutta ei kyllä tiennyt mitään Lintunevasta, ei todellakaan tiennyt mistä kirjoitti.
Lintunevahan ON pohjavesialuetta -vesi on siis kirkasta-, ei savipohjainen vaan HIEKKA-ja KIVIpohjainen. Silloin se kuuluu juuri siihen prosenttiin, jotka eivät turvetuotantoon sovellu!!

Vapolle on tarjottu turvetuotantoon soveltuvia, jo kuivuneita/pilattuja nevoja, mutta miksi Vapo ei niitä ota käyttöön? Niissä olisi turvetta monien vuosien tarpeeseen. Vapolla on myös omistuksessa nevoja, jotka on jo kuivatettu/pilattu, miksi eivät niissä aloita turvetuotantoa.
Miksi Vapo yrittää tuhota nuon monimuotoista (eläimistö, pohjavesialue..) nevaa.

Niin ja kun ilkan kirjoituksessa kysyttiin kenen rahoilla...mitä kenen rahoilla? no ihan oma kustanteisesti tätä vastustan :D ..jos sitä tarkoitti.

Sitten nimimerkki "vieras" .. Olet oikeassa, ei ole lähinaapurit valittaneet radasta, vaan ihan tästä Vapon järjettömästä touhusta.

Pyydän, ottakaa ihmiset ensin KUNNOLLA selvää Lintunevasta, ennen kuin menette kirjoittamaan lehtiin tai muualle jotain soopaa -kuten tänään oli. Kiitos.