-70% alennus viimeisen päivän elintarvikkeille

Myyjä

/ #23 Kaupan puolesta

28.01.2013 21:01

1. Kauppojen hinnat ovat suunnilleen +30% sisäänostohintoihin eli vanhaksi menevät tuotteet yritetään myydä -30% (saatte ne siis sisäänostohintaan), jotta hävikkiä ei syntyisi.
2. Jotkut kaupat myyvät vanhaksi meneviä tuotteita -50% hinnasta. Eli jäävät hieman tappiolle.
3. Jos kaupat laittaisivat -70% lappuja vanhaksi meneviin tuotteisiin, kaikki (no ei ehkä ihan) odottaisivat viimeiseen myyntipäivään, jotta saavat tavaraa halvalla.
4. Kaljojen päiväys on niin pitkä, ettei vanhentuvia tuotteita ole laittaa myyntiin halvemmalla hinnalla. Kiitos suomalaisen juomakulttuurin, jossa viinaa ostetaan, maksoi mitä maksoi.
Jos kaupalle tuote maksaa 1€ maksaa se kuluttajalle 1,30€, -30% ja YRITTÄJÄ saa omat takaisin -50% 0,35€ tappiota ja teidän -70% 0,61€ tappiota. Myyjien palkka, kiinteistökulut ja muut kustannukset...-50%:kin on jo liikaa. Olisitte tyytyväisiä jopa siihen -30%.
PS. Jotkut ruokakaupat antavat edellisenä päivänä parasta ennen päiväyksellä olleet myymättömät tuotteet vähäosaisia tukeville järjestöille kuten Hyvä arki. Teinä allekirjoittaisin ennemmin kommentti #9 viittaamat adressit, jotta joku hyötyisi jostakin.