Liioitteleva kosmetiikkamainonta pitää suitsia

70% pidemmät* ripset! (* visuaalinen pituus)
Hetkessä täydellinen kasvojenkohotus!
Herättää kasvojen korjausgeenit!

Kuulostaako tutulta? Kosmetiikkamainonta liioittelee röyhkeästi tuotelupauksissaan ja käyttää mainoksissa kuvia, joita muokataan kuvankäsittelyohjelmin - kuvan tilannetta ei siis ole saatu aikaiseksi pelkästään tuotetta käyttämällä. Tuotteiden vaikutuksia kuvaillaan ylisanoilla ja perustellaan tieteellisiltä kuulostavilla väittämillä.

Kaikkeen mainontaan pätevät samat peruspelisäännöt: mainoksen kokonaisvaikutelman pitää antaa markkinoidusta tuotteesta totuudenmukainen kuva. Kuluttajavirasto ei puutu kosmetiikkamainonnan väittämiin, koska mainoksista ei valiteta. He kuitenkin myöntävät, että ylilyöntejä löytyy.

Me haluamme suitsia tätä yhä röyhkeämmäksi käyvää mainontaa. Allekirjoittamalla adressin olet mukana kapinassa kosmetiikkateollisuuden liioittelevia lupauksia vastaan. Adressi toimitetaan kuluttajavirastolle.

Lue lisää kosmetiikan pelisäännöistä Kuluttajaviraston sivuilta.
Lisää tietoa Uudessa Mustassa.

Katja Lahti, Uusi Musta    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Katja Lahti, Uusi Musta voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko lakko-oikeutta rajoittaa?