Lunta tupaan kokonaisuudessaan DVD:lle!

Tämän aivan loistavan brittiläisen komediasarjan (Alkuperäisnimeltään Alas Smith & Jones sekä myöhemmin Smith & Jones) kaikki tuotantokaudet olisi jo korkea aika saada julkaisuun DVD:nä.

Lainaus wikipediasta:

"Lunta tupaan (Alas Smith and Jones) oli BBC:n vuosina 1982–1998 lähettämä brittiläinen sketsisarja, jonka pääosissa olivat Mel Smith ja Griff Rhys Jones. Vuosina 1989–1995 sarjan englanninkielinen nimi oli Smith and Jones. Suomessa sarjaa ovat näyttäneet YLE TV2 ja Subtv.

Sarja kulki komediasarja Ei yhdeksän uutiset viitoittamalla tiellä, jossa käytettiin tabuja rikkovia aiheita, kyseenalaista kieltä sekä Smithin ja Jonesin kasvokkain käytyjä keskusteluhetkiä. Monet sarjan käsikirjoittajat olivat toimineet myös Ei yhdeksän uutisten käsikirjoittajina.

Sarjan alkuperäinen nimi on sanaleikki yhdysvaltalaisesta televisiosarjasta Alias Smith and Jones, jonka pääosissa olivat Pete Duel ja Ben Murphy. Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin kasvokkain käydyt keskusteluhetket muistuttavat Duelin ja Murphyn keskusteluja – Smith on idiootti, joka tietää kaiken ja Jones idiootti, joka ei tiedä mistään mitään.

Vuonna 2006 Smith ja Jones palasivat ohjelman pariin esittelemällä sarjan parhaita kohtauksia ohjelmassa The Smith and Jones Sketchbook. Ohjelmassa esitettiin myös uusia sketsejä, jotka pohjautuivat aiemmin sarjassa nähtyihin keskusteluhetkiin."

Tässä näytteeksi muutama sketsi ja yhden kauden tunnusmusiikki:

http://www.youtube.com/watch?v=FO0bCISOGis

http://www.youtube.com/watch?v=rwy2Ey27D8E

http://www.youtube.com/watch?v=UB6EywxB0mA

http://www.youtube.com/watch?v=M8omL4qEKq8


Nyt kaikki sarjan ystävät allekirjoittamaan tämä adressi.

Kun nimiä on tarpeeksi, adressi lähetetään Subtv:lle, Yle:lle, MTV3:lle, Panvisionille ja Finnkinolle, jotta he tietävät julkaisulle olevan kysyntää.


21.9.2009: Olen vaihtanut sähköpostiosoitettani joten jos tunnet tarvetta lähettää minulle palautetta liittyen tähän adressiin, lähetä se tähän osoitteeseen: Karri.Juntunen@gmail.com

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Karri Juntunen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…