Maidon käsittelyssä on vakava terveysuhka: Homogenointi

*Mhb-pula. 08.09.2010 Meijereiden takia maidon käsittelyssä on vakava terveys uhka: Maidon homogenointi on lopetettava välittömästi!!


Tämä sivu on päivitetty 10.04.2011


*Raakamaidon kaupallisessa käsittelyssä raakamaidon pastörointi on välttämätöntä – poislukien suoraan maatilalta myytävä raakamaito!
*Mutta meijerien suorittama homogenointi (=Probiootti bakteereita suojaavien rasvapallojen pilkkominen) on täysin turha-tarpeeton toimenpide, jolla vaarannetaan ihmisten terveys!

Elämää ylläpitävien tarpeellisten probiootti-bakteerien matka mahalaukusta-ohutsuoleen:
A. Vapaana maidossa olevat Probiootit eivät pääse elävänä*) ohutsuoleen asti, koska niiltä puuttuu suoja(=rasva).
*)Ainoastaan elävistä Probiootti-bakteereista on hyötyä!
B. Rasvaan sitoutuneet Probiootit saadaan ohutsuoleen asti, koska niillä on rasva suojana!
Mutta juuri homogenoinnilla(tiukalla sihdillä) saadaan aikaan se, että ohutsuoleen pääsee elävänä vain murto-osa niistä Probiooteista, jotka alunperin oli pilkkomattomissa rasvapalloissa. Probioottien tuhoa pahentaa se, että maidon pastörointi ja homogenointi suoritetaan meijereillä väärässä järjestyksessä:
-Ensin maidon rasva pilkotaan(=homogenointi) ja sen jälkeen maito pastöroidaan, jolloin kuumennuksessa(=pastörointi) tuhoutuu lähes kaikki Probiootit!

Huomaa nämä:
- Maidon tyydyttynyttä rasvaa tarvitaan:1.Solukalvon “rakennusaineeksi”, sekä 2.Probiootti bakteerien suojaksi mahalaukun happoja vastaan.
- On kohtuutonta, että asiakas maksaa ensin meijerille siitä että meijeri poistaa maitorasvaa jonka mukana poistuu rahanarvoisia Probiootteja jotka asiakas joutuu ostamaan erikseen jauhekapseleissa. Sekä kaikenkukkuraksi meijeri pilkkoo jäljelle jääneen maitorasvan(=homogenointi), jonka takia ohutsuolen limakalvoille saadaan elävänä murto-osa niistä Probiooteista jotka alunperin oli pilkkomattomissa rasvapalloissa.

Ihmiset ovat saaneet jo vuosisatojen ajan limakalvoille tärkeimmät Lactobacillus asidophilus- ja Bifidobacterium-bakteerit lehmän raakamaidosta (=käsittelemätön maito), jotka meijerit ovat tuhonneet pastöroimalla (=tarpeellinen) ja homogenoimalla (=täysin turha-tarpeeton toimenpide!) ja näin aiheuttaneet vakavan terveyshaitan jo 1970-luvulta lähtien!

Koska kyseessä on immuunipuolustuksen kolmesta Probiootti bakteerista kaksi tärkeintä Probiootti bakteeria, niin katson että aiheutettu terveyshaitta on vakava, johon on puututtava välittömästi!

Jatkuu linkissä..............:

http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-pula-08092010-meijereiden-takia-maidon-kasittelyssa-on-vakava-terveys-uhka-maidon-homogenointi-on-lopetettava-valittomasti/

Vierailu Probioottien maailmaan:

http://maitohappobakteeri.nettisivu.org/mhb-maitohappoprobiootti-bakteerit-pahkinankuoressa-vaiheittain-lyhyesti/

Huomio: Allekirjoita adressi, vaikka olisit sen aiemmin allekirjoittanut! Aiemmat allekirjoitukset eivät ole enää voimassa. Kiitos sinulle!

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Oiva Rutanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Pitäisikö kesäajasta luopua?