MICHAEL PENTTILÄ sarjamurhaaja vankilaan

Tämän murhaajan tuomio pitäisi olla PAKKOHOITO KUOLEMAANSA SAAKKA, PSYKIATRINEN VANKISAIRAALA tai vähintään ELINKAUTINEN jos olet samaa mieltä niin kannattaa allekirjoittaa tämä adressi. En ymmärrä jos riistät toiselta hengen miksi saisit kulkea tuolla vapaana ja riistää lisää henkiä. Käräjänoikeus voisi tosiaan harkita uudelleen suomalaisten turvallisuuden ja miettiä jos kyseessä olisi oma pikku tyttö,sisko tai äiti. Ihmishengen arvo pitäisi olla paljon korkeampi. Missä on inhimillisyys?

Sarjakuristaja Penttilä on lusinut vankilassa naisiin kohdistuneista kuristuksista yli 20 vuotta.Sarjakuristajasta on tehty vuosien saatossa useita vaarallisuusarvioita. Hänet on toistuvasti määritelty tuomioistuimissa erittäin vaaralliseksi toisen hengelle, terveydelle tai vapaudelle.

Michael Penttilää alettiin kutsua sarjakuristajaksi, sillä hän on käynyt useita kertoja naisten kimppuun kuristamalla. Mies on tuomittu kolmesta henkirikoksesta ja useista tapon yrityksistä. Vuonna 1985 hän kuristi hengiltä ÄITINSÄ ja vuotta myöhemmin vastaavalla tavalla 12-vuotiaan tytön.

 Michael Penttilä on käyttänyt yleensä nahka- tai kumihanskoja kuristaessaan naisia. Siksi häntä on kutsuttu myös hansikaskuristajaksi.Kempeleen kuristaja.

Lindholm on parantumaton sadisti ja sarjamurhaaja, joka aina päästetään takaisin yhteisön keskuuteen saalistamaan uusia, pahaa-aavistamattomia uhreja. Mies myös raiskaa lapsia.

Lindholm pääsi ehdonalaiseen v. 1992. Toukokuussa 1993 hän kuristi vyöllä kuoliaaksi puolitutun 42-vuotiaan naisen Kempeleessä.

Tässä vaiheessa Pentholmiksi nimensä vaihtanut tappaja ei aikaillut: vuoden 2009 aikana hän hyökkäsi kolmen eri naisen kimppuun.Ensimmäisessä tapauksessa Pentholm sai naisen houkuteltua mukaan ravintolasta ja kuristi häntä asuntonsa eteisessä kaksin käsin takaapäin.Syksyllä 2009 hän kuristi hierojaa, johon oli ottanut yhteyttä lehti-ilmoituksen kautta, sekä siivoojaa, jonka hän oli soittanut asunnolleen. Siivooja pääsi karkuun ja soitti poliisin paikalle.

2.3.2012 Oulun käräjäoikeus tuomitsi Pentholmin lisäksi 4 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen törkeästä raiskauksesta, törkeän pahoinpitelyn yrityksestä ja vapaudenriistosta. Penttilä karkasi 13. lokakuuta 2015 avovankilasta noin vuorokaudeksi.Penttilä vapautui jouluna 2016 vankeudesta.

Jukka Torsten Lindholm (myöh. Michael Maria Pentholm, nykyisin Michael Penttilä.


Uutiset | Kotimaan uutiset

IS: Sarjakuristajan uuden rikosepäilyn karmea tausta: rapisteli nahkahanskoissa 17-vuotiaan oven takana
Tänään klo 09:04 [2017]
Iltalehti kertoi torstaina poliisi epäilevän "sarjakuristajana" tunnettua Michael Penttilää törkeästä henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.
Helsingin käräjäoikeus vapautti vaaralliseksi luokitellun sarjakuristajan. Poliisi vaati miestä vangittavaksi uudesta, törkeästä rikoksesta epäiltynä.Tutkinnanjohtaja vaati Penttilää vangittavaksi tutkinnan ajaksi, mutta Helsingin käräjäoikeus laski hänet torstaina vapaalle jalalle.

- Oikeusvaltiossa täytyisi olla joku keino, etteivät tällaiset henkilöt pääsisi vapaalle jalalle siinä vaiheessa, kun tuomio on jo kärsitty, jos he ovat ammattilaisten mukaan edelleen erittäin vaarallisia ympäristölle.penttila1_uu.jpg

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Sum B voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…