Olarin Panimon Hanna Montoselle Kouvolatukka

Myyntitykkimme ja Espoon pienpanimoskenen moottoriturpa, Hanna Montonen, julkaisi alkuvuodesta 101 asian listan, jotka hän toteuttaa seuraavan viiden vuoden aikana. Yksi näistä haaveista oli saada burn out a'la Britney Spears ja ajaa itselleen kalju. Hanna tosin kivenkovaan väittää, että kaljullaan hän halusi tehdä kunniaa Joensuulaiselle 1990-luvun tukkamallille.

Kesä on kohta ovella ja kalju tuli ja kasvoi äklöksi sängeksi. Nyt Hannan päänahka rehottaa valtoimenaan ja haluammekin toisistamme välittävänä työyhteisönä rohkaista Hannaa kokeilemaan taas jotain itselleen uutta, TYYLIKÄSTÄ ja KLASSISTA lookia.

Koska Olarin Panimo tuntee olonsa kotoisaksi brutalistisen harmaan betoniviidakon ympäristössä, olemmekin päättäneet ehdottaa Hannan seuraavaksi tukkaproggikseksi ikivihreää klassikkoa. KOUVOLATUKKAA.

KOUVOLATUKKA on RÄVÄKÄSTI leikattu tai lisäkkeillä pidennetty/tuuheistettu ja näyttävästi värjätty HIUKSISTO. Tyypillisesti värejä on käytetty ainakin kahta, eikä mitenkään hienotunteisesti vaan raskaahkolla sudilla. Tyypillisiä väriyhdistelmiä ovat ainakin musta - valkoinen (ns. skunkkivärjäys), musta-liila ja musta-punainen.

Tahdomme tällä adressilla osoittaa Hannalle, että tukkamuutosprosessin puolesta puhuvat niin panimon henkilökunta, kuin myös Hannalle rakkaat asiakkaamme. Pyydämme siis kaikkia teitä allekirjoittamaan adressin, jolla Itä-Suomen ihmeemme rohkaistuisi taas kokeilemaan jotain UUTTA ja RÄVÄKKÄÄ.

 

kcyfpru6.jpg


Ville Leino / Olarin Panimo    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Ville Leino / Olarin Panimo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…