Oulun valtuusto ei saa salata käsittelyä ulkomaalaistaustaisten miesten tekemistä raiskauksista

DSC02995.jpg

Tällä hetkellä kaikki puolueet eivät ole sitoutuneet siihen, että oululaiset voisivat nähdä valtuustokäsittelyn Oulun viimeaikaisiin järkyttäviin tapahtumiin liittyen. Asiasta keskustelu yritettiin siirtää ensi vuoden helmikuulle, mutta se saatiin aikaistettua tammikuulle. Vielä on kuitenkin yksi asia tehtävänä.

Valtuustoseminaarista yritetään tehdä suljettu - kaupunkilaisten vastustuksesta huolimatta. Kaupunkilaisilla on oikeus saada tietoa sekä valvoa, että valtuutetut esittävät oikeita ratkaisuehdotuksia kaupungin turvallisuustilanteen parantamiseksi.

Allekirjoita adressi, jotta käsittelystä saadaan julkinen jottei kaupunkilaisia pidetä pimennossa ja asiaa ohiteta valtuutettujen keskenään käymällä puolivillaisella seminaarikeskustelulla, joka ei johtaisi mihinkään.

Lue laajempi selvitys tapahtumista: Blogi.

Lisätiedot: 

Sebastian Tynkkynen, valtuutettu, Oulu
p. 0404172745


Sebastian Tynkkynen    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Sebastian Tynkkynen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö puoluetuet lopettaa?