Linkkivinkki: Polyfoninen.com:sta löydät Panic! At The Disco -soittoäänet.

Panic! At The Disco Suomeen keikalle

Me allekirjoittaneet toivomme, että Panic! At The Disco saapuisi Suomeen keikalle / kiertueelle. Suomessa on lukuisia Panic! At The Disco -faneja, jotka haluaisivat nähdä tämän mahtavan bändin myös livenä! Kun adressissa on tarpeeksi nimiä, se toimitetaan P!ATD:n pojille / managerille / muulle taholle.

We, the undersigned, hope that Panic! At The Disco would come to Finland for a gig / tour. There are many Panic! At The Disco fans in Finland who'd love to see this magnificent band live. When there are enough names, the list of names will be delivered to P!ATD or their manager or something of the sort.


Mainostusta! Tsekatkaa myös Fall Out Boy Suomeen -adressi osoitteessa:
http://www.adressit.com/fob


// Edit
23.02.2008
Adressi tulostettu ja olen toimittamassa sitä eteenpäin. Kiitos kaikille osallistuneille, ja lisänimistä ei tietenkään koskaan ole haittaa. :)

-Satu Salo

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Satu Salo voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko lakko-oikeutta rajoittaa?