Pastori Kai Sadinmaalle annettava kirkon virka

Helsingin tuomiokapituli on lähettänyt 20.12.2017 pastori Kai Sadinmaalle viestin, jossa häneltä pyydetään 10.1.2018 mennessä kannanottoa ja vastinetta siitä, onko hän toiminut papille sopivasti ja pappisviran velvollisuuksien mukaisesti. Viestissä vihjataan, että Sadinmaa olisi sosiaalisessa mediassa kannustanut ja kehottanut kirkon jäseniä eroamaan kirkosta.

Pastori Kai Sadinmaa on yksi harvoista papeista, joka uskaltaa kyseenalaistaa kirkon toiminnan ja tuoda esille kirkossa vallitsevia epäkohtia. Hän on pastori, joka puhuu ihmisenä ihmisille ja tuo evankeliumin nykypäivään. Hän auttaa niitä, joita kukaan muu ei auta. Hän puhuu syrjäytettyjen, alistettujen ja halveksittujen puolesta. Sadinmaa noudattaa sanoillaan ja teoillaan Kristuksen seuraamista rohkeasti ja esimerkillisesti (Matt. 25:45). Hän tuo toivoa monille, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa kirkosta. Hän tuo toivoa niille, jotka ovat etääntyneet kristinuskosta ja Kristuksesta. Hän tuo toivoa siitä, että Kristus on tänäkin päivänä, omassa arjessamme, meidän kanssamme. Hän avaa kirkon ovet niille, jotka ovat ulkopuolella – aivan kuten kristinuskossa kuuluukin tehdä. Sadinmaa ei ole etäännyttänyt ihmisiä kirkosta, vaan tuonut kirkon lähelle tavallista ihmistä.

Me allekirjoittaneet haluamme osoittaa Suomen evankelis-luterilaiselle kirkolle, että ajamalla pois Kristuksen ja lähimmäisenrakkauden, se ajaa myös ihmiset pois kirkostaan. Kai Sadinmaa toimii päinvastoin. Hän tuo Kristuksen nykypäivään osoittaen todellista lähimmäisenrakkautta, jota ihmiset kirkolta odottavat ja tarvitsevat.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Miia Tapaninen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…