Posion uusi kunnanjohtaja - elinvoimainen tulevaisuus!

Posion kunnanvaltuusto tekee tulevaisuuteen vaikuttavan suuren päätöksen tulevana perjantaina valitessaan uuden kunnanjohtajan.

Luonnollisesti tämä valinta on merkityksellinen niin lyhyellä kuin pitkällä tähtäimelläkin. Posio tarvitsee sellaisen kunnanjohtajan, joka tahtoo ja pystyy kehittämään kuntaa ja sen elinkeinoelämää verkostojensa ja osaamisensa avulla. Tästä hyötyvät niin yritykset, kuntalaiset, matkailijat ja kaikki ulkopaikkakuntalaisetkin.

Me allekirjoittaneet nöyrästi pyydämme, että valinta tehdään henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Tällöin jokaisella posiolaisella ja erityisesti kuntapäättäjällä on vahva luottamus ja usko siihen, että uusi kunnanjohtaja tekee kaikkensa Posion tulevaisuuden rakentamiseksi ja vireän elinvoiman takaamiseksi kestävällä tavalla.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Rami Kivilahti voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…