Presidentti Martti Ahtisaari Rojavan rauhanneuvottelijaksi!

Arvoisa Presidentti

Historia toistaa itseään kurdien kohdalla. Turkki ja kolme muuta Kurdistanin miehittäjävaltiota ovat pyrkineet aikojen saatossa tuhoamaan kurdit, myös kurdin kielen ja kulttuurin. Historiallinen kurdien kansallissorto on jälleen eskaloitunut kansanmurhaksi.

Länsi-Kurdistanin Rojavan ja Pohjois-Syyrian etninen puhdistussota on meneillään Turkin ja sen johtamien jihadistien toimesta. Receb Tayyip Erdoğan on ilmoittanut koko maailmalle, että hän tyhjentää alueen sen alkuperäiskansasta, kurdeista, ja asuttaa sinne Turkista muita ryhmiä.

Rojavan puhdistussodassa Turkki on käyttänyt myös kemiallisia aseita. Jopa sairaaloita ja ambulansseja on pommitettu, ja sairaalan hoitohenkilökuntaa on siepattu. Sota on vaatinut tähän asti satojen siviilien hengen ja tuhansia on haavoittunut, myös lapsia.

Sotatoimet jatkuvat ilmoitetusta viiden päivän tulitauosta huolimatta. Serêkanin kaupunki on saarrettu eikä Turkki anna siirtää edes haavoittuneita siviilejä muualle sairaalahoitoon. Sota on ajanut yli 200.000 ihmistä kodeistaan; heistä suurin osa kurdeja.

Kurdit ovat taistelleet sankarillisesti koko maailman puolesta ISISiä vastaan ja nyt heidät on jätetty yksin.

Me allekirjoittaneet vetoamme Teihin, kokeneimpaan rauhanneuvottelijaan presidentti Martti Ahtisaari, että ottaisitte tehtäväksenne sodan pysäyttämisen, Rojavan ja Pohjois-Syyrian pysyvän rauhan rakentamisen sekä alueen humanitaarisen tilanteen korjaamisen. Toivomme, että Rojavan ja Pohjois-Syyrian itsehallinnon johto otetaan mukaan kaikkiin rauhanneuvotteluihin.   

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Marja Eronen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö perintövero poistaa?