Lopettakaa Salatut elämät!

Jo aivan liian kauan tämä järkyttävä paska on pyörinyt televisioissamme. Salatut elämät on nimittäin surkeilla näyttelijänsuorituksilla varustettu, olemattomalla juonella kulkeva sarja, jossa ollaan ottavinaan kantaa tärkeisiinkin asioihin, esimerkiksi homoseksuaalisuutta ja politiikkaa on sivuttu.

Eihän siinä vielä mitään - huonoja televisio-ohjelmia on paljon eivätkä ne ihan heti tästä maailmasta lopukaan. Ongelma on vain siinä, että Salattujen elämien nimellä kulkeva typerä viihde on saanut pauloihinsa järkyttävän suuren osan Suomen ihmisistä ja ennen kaikkea nuorisosta. Salkkareiden kaltainen roskaviihde vain tukee nykyistä nuorisoyhteiskuntaa, jossa elämättömät nörtit, dokaavat ja väkivaltaiset heittiöt ja koulukiusatut potentiaaliset ammuskelijat elävät angstissa - iltapäivälehtikulttuurin ja sisällöttömän viihteen kaikkea tätä ylläpitäessä ja pahentaessa.

Salatut elämät on iskostunut aivan liian suureksi osaksi kulttuuriamme ottaen huomioon, miten huono sarja se onkaan. Ehkä nyt olisi jo muutoksen aika?

Niinpä ehdotankin kaikkia Suomen kansaan kuuluvia valveutuneita yksilöitä allekirjoittamaan tämän adressin. Salatut elämät lopetettakoon! Samalla nuorison mielenterveys paranee huimasti. Ja kun tämäkin kulttuurin epäkohta on korjattu, niin nuorisolla on taas yksi suuri roskaviihdelähde vähemmän. Ehkä tänne Suomeen joskus saadaan edes joku sukupolvi, jolla on maailmankatsomusta, kulttuurista näkemystä ja/tai eettisiä arvoja eikä vain sensaationnälkää, sosiaalipornonkatsomisvimmaa, älyttömän viihteen ja mainostuksen mukana menemistä ja siitä johtuvaa suunnatonta ahdistusta ja pahoinvointia.

EDIT: Ettei joku erehtyisi epäilemään, onko adressin tekijä täysissä järjissään tai ns. realistisesti ajatteleva, voin sanoa, että en todellakaan usko tällaisen adressin vaikuttavan hevonpaskan vertaa siihen, lopetetaanko Salkkarit. Se ei tarkoita, ettenkö toivoisi Salkkarien loppuvan tai tarkoittaisi, mitä tässä adressissa sanon. Tämä on enemmänkin tällainen henkinen kannanotto terveen arvostelukyvyn puolesta kuin tosissaan oleva vaatimus lopettaa suosittu mutta paska sarja.