Sammonlahden tekonurmen uusiminen vuonna 2017

Kentän pinnoite oli alunperin tarkoitus uusia vuonna 2017, mutta kaupunginvaltuuston leikattua määrärahoja voi käydä niin, että pinnan uusimista lykätään useamman vuoden päähän Sammonlahden uuden koulurakentamisen yhteyteen.

Kentän tekonurmipinta asennettiin hiekkakentän päälle toukokuussa 2006. Tekonurmipinnoite on käyttöikänsä päässä, huonokuntoinen ja jopa vaarallinen kovuutensa vuoksi sadoille kentällä harjoitteleville jalkapallojunioreille ja muille kentän käyttäjille.

Lappeenrannan nuoriso- ja liikuntatoimilautakunta kokoontuu tiistaina 17.1.2017 miettimään prioriteettejä vuodelle 2017 ja haluamme tuoda esille  Sammonlahden tekonurmen uusimisen tärkeyden. Viemme kerätyn nimilistan lautakunnalle. Allekirjoittamalla voit vaikuttaa!

 

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla hyväksyn, että adressin tekijä Marko Moilanen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko turpeen energiakäyttöä vähentää ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi?