Vuosaaren Pohjavedenpuisto ja Ullaksenpuisto on suojeltava rakentamiselta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#808

Älkää nyt puistoja pilatko. Onhan sitä muuallakin tilaa.

satu juutilainen (helsinki, 25.05.2021)

#809

Olen 26 vuotta täällä Vuosaaressa asunut ja metsät ja luontoalueet täällä ovat aina olleet osa perheemme ja ystäviemme perheiden elämää. Nämä metsä ja luontoalueet toimivat leikkipaikkoina, lenkkeilypaikkoina, virkistysalueina, retkeilykohteina ja arjen hälinän pakopaikkoina. Jokainen joka rahanahneena haluaa nämä paikat jyrätä ja tuoda taloja tilalle: Tulkaa viettämään joitakin päiviä kyseisissä paikoissa. Eväät mukaan ja pikkurahaa jotta esim Ullaksen kahvilasta voi jotain kivaa napata mukaan. Siinä näkisitte miten paljon hyvää ja kaunista te haluatte meiltä viedä pois. Ja täysin turhaan! Suomessa on paljon paikkoja mihin rakentaa, miksi siis Vuosaari pitäisi tuhota ja muuttaa betoniviidakoksi/lähiöksi? Joku ehdokas perusteli että saisimme muka lisää ranta-aluetta rakennuksilla ja se on täyttä pötypuhetta, koska ranta-alueita meillä riittää jo valmiiksi ja rakentaminen ei niitä lisää. Tyhmäkin se tajuaa. Moni meistä on kasvanut tämän kauniin luonnon ympärillä ja minä en vain voi hyväksyä sitä että meiltä halutaan viedä meille rakasta ja tärkeää luontoaluetta. Puhumattakaan alueella asustavista eläimistä! Tämä olisi todella monelle eläinlajille paha asia. Ja sitten on vielä tämä historiallinen puoli, mitä moni ei selkeästi ole siellä päätöspenkillä ottanut huomioon. Nämä alueet ovat historiallisesti merkittäviä. Miksi siis tuhota luonnon ja eläinten lisäksi myös pala Suomalaista historiaa? Miettikää tarkkaan mitä teette. Me emme niin vain luovuta!

Hanna Gatziotis (Helsinki, 26.05.2021)

#810

Vuosaari on jo ihmisiä täynnä. Jättäkää luonto ja eläimet rauhaan.

Riitta Päivinen (Helsinki, 26.05.2021)

#816

Tärkeitä metsäalueita uhataan rakennetaa ympäri Helsinkiä. Samalla näivetetään myös ympäristökasvatuksen mahdollisuudet. Merirastilan koulut ja päiväkodit ovat saaneet nauttia monimutoisesta opetus ja ulkoilualueesta ja kehittää opetusta sen varaan. Nyt heidän metsänsä ollaan vaarassa tuhota segeraation varjolla. Kaupungin osalla on haasteensa, mutta ennustan ongelmien vain tiivistyvän, jos metsä ilmaisena valmiina ulkoilua-alueena tuhotaan ja rakennetaan lähes täyteen. Myös pohjaveden vaarantaminen on erittäin huolestuttavaa. Monimutoisuus ja metsät ovat Helsingin opetuksen tulevaisuus. Terv.Kiertävä luontokoulu Naakka.

Milla Tuormaa (Helsinki, 17.08.2021)

#828

Lähiluontoalueet merkitsevät paljon asukkaille. Kuormittuneet palvelut eivät kestä kasvavaa asukasmäärää.

Hannele Åberg (Helsinki, 18.09.2021)

#835

Ei tuumaakaan anneta periksi !

Jukka Saarikoski (Nurmijärvi, 19.09.2021)

#841

Miksei rakenneta väljemmille vesille. Itä Helsingissä on jo aivan liikaa asuntoja muutenkin. Eikö Sipoosta osasta tullut Helsinkiä, sinne on kyllä tilaa rakentaa useampikin talo. Ei tuhota näitä vielä olemassa olevia lähiluontoalueita!

Satu Havukainen (Helsinki, 22.09.2021)

#843

Vuosaari on niin täyteen rakennettu, että yhtäkään lähimetsää ei ole hävitettäväksi ajatellen koko asukasmäärää. Ihmisten ja lasten luovuuden, ihmettelyn, leikin, kuvaamisen, eläinten tarkkailun, sienestamisen, marjastamisen jne. paikka. Elintärkeä hiilinielu, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin lähde.

Pirjo Uutela (Helsinki, 24.09.2021)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…