Vastustamme Turun kaupungin päätöstä lakkauttaa nuorten taide- ja toimintatalo VIMMA!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#2

Muistakaa nuorten mielenterveysongelmat!
Hansalapset pois huumeiden välittäjiltä, sisätiloihin keskustaan. Nuoretkin ansaitsevat arvokiinteistön.

Teija Hiltunen (TURKU, 17.12.2019)

#9

Nuoriltako nyt viedään iloa ja hyvinvointia kaupungin kurjan taloustilanteen vuoksi?

Timo Lehtovaara (Turku, 17.12.2019)

#12

Ei missään nimessä saa lakkauttaa hyvällä paikalla keskustassa vimma ja turvallinen

Juuso-petteri Kohonen (Turku, 17.12.2019)

#18

Vimma on äärettömän tärkeä avoin kulturelli tila jossa nuoret voivat vapaasti toteuttaa ja lisätä omaa osaamistaan. Todella tärkeää toimintaa joka antaa nuorille turvallisen tilan keskustassa. Säästöt on ratkaistava toisella tapaa.

Sofia Lindholm (Turku, 17.12.2019)

#39

Todella lyhytnäköistä toimintaa kaupungilta! Nuorissa on tulevaisuus!

Taru Lehtonen (Turku, 17.12.2019)

#50

Missään nimessä ei saa kohtalo lasten tulevaisuudesta saa olla rahasta kiinni.On paljon tarpeettomia säästökohteita.Lasten tulevaisuus ei saa olla sellainen.Tulevien veronmaksajien ja meidän hoivakotien kustantajien kannustus terveeseen ja työkykyiseen elämään on tärkein asia.Ja siinä Wimma on tehnyt todella hyvää työtä.

TARJA-LEENA ANNELI MATILAINEN (Turku, 17.12.2019)

#53

Miksi lopettaa hyvin toimiva yksikkö. Eikö Turulla ole varaa nuoriin? Sitten on aika vähän toivoa koko kaupunhilla hyvästä tulevaisuudesta.

Ari Linna (Turku, 17.12.2019)

#81

Kaikki nuorille tarkoitettu ohjattu toiminta ehkäisee syrjäytymistä ja masennusta.ei saa lopettaa nuorille tarkoitettuja toimintapaikkoja..

Maarit Viljanen (Kaarina, 17.12.2019)

#91

Vimma ja henkilökuntansa on ollut Turun kaupungin ja Turun kolmannen sektorin tarjoamista toimitiloista nuorille suunnatuille toiminnoille ainoa, joka on aina auliisti tarjoutunut tarjoamaan tilat ja osaamisensa Sfääri ry:n järjestämälle nuorten filosofiatapahtuma AKV:lle. Sfääri ry on järjestänyt jo kolmena perättäisenä vuotena nuorille kohdennetun, nuorisolähtöisen tapahtuman, joka on saavuttanut yli 300 13-17 -vuotiasta nuorta kasvusuuntaisesti yhden päivän aikana.

Vimma tarjoaa nuorille turvalliset, monialaiset tilat, jotka ovat helposti saavutettavissa, kun ovat keskeisellä paikalla. Nuorille rakennuksen kaunis ja inspiroiva ympäristö on myös erinomainen ja rauhallinen alusta toimia. Olen itse töissä Turun ja Kaarinan seurakunnassa, voin kertoa, että haluamme Vimman toimintojen jatkuvan.

Vimman läsnäolo nuorille suunnattuna tilana on elintärkeä nuorten elämälle. Tässä on kyse myös nuorten kunnioittamisesta, että heille annetaan näin kaunis ja toimiva toimintaympäristö käyttöön. Tällaisen tilan evääminen nuorilta on törkeää, aikuisten nuoria laiminlyövää toimintaa.

Paula Kangasniemi, yhteisödiakonian työntekijä

paula kangasniemi (Turku, 17.12.2019)

#93

Entisenä nuorisotyöntekijänä (Tampereen Nuorisopalvelut, Monitoimitalo 13) sanoisin että älkää tehkö tuota virhettä Turun nuorille.

Jukka Miettinen (Ylöjärvi, 17.12.2019)

#104

Terveiset Turun kaupunin päättäjille:
terveet harrastukset luovat terveen kaupungin.

Raija Lehmussaari (Turku, 17.12.2019)

#111

Vimman lopettaminen poistaisi nuorten elämästä ihanan paikan missä voi viettää aikaa hyväksyvässä sekä kotoisassa ilmapiirissä. Vimman kahvila on varsinkin Puolalanmäen lukion opiskelijoille toinen koti johon jokainen opiskelija on hyvin kiintynyt. Turun kaupungilla on jo valmiiksi huono imago nuorten keskuudessa mm. Toriparkin vuoksi. Vimman lakkauttaminen antaisi ainakin minulle sellaisen kuvan Turusta, että nuorten asiat eivät kiinnosta päätöksentekijöitä.

Ruben Goesch (Turku, 17.12.2019)

#135

Tärkeä kohtaamis- ja keikkapaikka nuorille ja opiskelijoille!

Elli Sainio (Turku, 17.12.2019)

#153

Vimma on aivan legendaarinen paikka alamaailman musiikin keikoille ja varmaan ainoa varteenotettava keikkapaikka alaikäisille. Vimman lakkauttaminen olisi järkyttävä menetys kaikille nuorille elävän musiikin ystäville.

Ian Perring (Turku, 17.12.2019)

#165

Miten kotikaupunki kohtelee nuoria, siten nuoret kaupunkia. Haluatteko todella heikentää nuorten luottamusta ympäröivään maailmaan? Tilanteessa, jossa nuorten elämään vaikuttavat niin monet muutkin epävarmuustekijät.

Pirita Vilhelmiina Kylmä (Kokkola, 17.12.2019)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…