EI TUULIVOIMALOITA ILMAJOELLE!!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#602

Ei enää lisää tuulimyllyjä Ilmajoelle.

Timo Marttila (Huissi , )

#627

Toivottavasti kuuntelette kuntalaisten mielipiteitä.

Mirva Lamberg (Ilmajoki, )

#634

Osalle ihmisistä aiheuttaa huimausta ja pahoinvointia. Olen yksi heistä. Ja koska me ihmisetkin tunnemme tämän niin varmasti kaikkoaa myös peurat, hirvet ym. Ennen Santavuori oli lempipaikkojani ulkoilla ja nauttia luonnosta. Enää ei pysty menemään.

Sirkku Iso-Tuisku (Seinäjoki , )

#649

Tuulivoimalat olisivat huonoa politiikkaa. Santavuoren alue on pilattu voimaloilla ja niistä lähtevä melu on todellinen. Geologisesti arvokas kohde on pilattu, vaikka se voisi olla vetovoimainen luontokohde.

Ilmajoen ei kannattaisi enää pilata maisemaa ja luontoaan niillä koneilla vaan ajatella asiaa pitkällä tähtäimellä. Rahankiilto pois silmistä ja pohdintaa, että mitä oikeasti jätetään tuleville sukupolville perinnöksi.

Jenni Saarikko (Ilmajoki, )

#655

Toivon todella, että teette oikean päätöksen ja suojelette meitä ilmajokisia tällaiselta vääränlaiselta kehitykseltä. Pidetään ilmajokiset terveinä ja onnellisina!

Susanna Erkkonen (Pojanluoma , )

#656

Vastustan tuulivoimaa

Sonja Jyrkkänen (Vaasa, )

#662

Valitettavasti näitä hankkeita optimoidaan ihan liikaa kustannusten kautta yrittämällä sijoittaa ne hyvien teiden ja sähköverkkojen läheisyyteen terveyden ja muiden haittojen kustannuksella. Suomessa olisi kyllä runsaasti vapaata aluetta rakentaa näitäkin ilman, että ne ovat asutusten läheisyydessä.

Marko Övermark (Ilmajoki, )

#663

Ilmajoki on muuttovoittoinen kunta ja lapsiperheiden suosiossa, ei pilata kuntamme asutusalueita tuulivoimaloilla! Terveyshaitat on selvät ja ne pitää huomioida vakavasti. Terveysvaikutukset voivat olla jopa laajemmat kuin nykyisin tiedetään. Arvostetaan terveyttä, luontoa ja viihtyisää asuinpaikkaa!

Anne Övermark (Ilmajoki, )

#668

Olen kotoisin Ilmajoelta ja tuulivoimala tulisi aivan lapsuudenkotini lähimaastoon.

Katja Palmu (Turku, )

#680

Aivan liian lähelle asutusta tulee, aivan kuin Suomessa ei löytyisi tilaa kauempaakin asutuksesta.

Kaisu Nikkola (Ilmajoki, )

#706

Tuulivoimalat eivät ole ympäristö- ja ihmisystävällisiä laitteita. Yritetäänkö näiden rakentamisella saada ihmiset muuttamaan kaupunkeihin ja tehdä maaseudut tuulivoimala-alueiksi. Ei uhrata suomen kaunista luontoa ja sen arvokkaita perinnemaisemia ahneudelle ja rumuudelle.

Marja Kortesalmi (Äänekoski, )

#731

Toivoisin,että joku heistä muuttaisi asumaan tuulivitunmyllyjen läheisyyteen vaikka n.puoleksi vuodeksi(aluksi) ja sen jälkeen miettii jatkoa!!

Tanja Käpyaho (Seinäjoki, )

#734

Ei tuulivoimaloita

Toni Valli (Ilmajoki, )

#743

Eikö niitä ole jo tarpeeksi? Vai miten on

Aku Latva-Hoppala (Ilmajoki, )

#762

On edesvastuutonta rakentaa tuulivoimaa. Pilataan metsät ja ihmisten elinympäristö. Tuulivoimalat edesauttavat ilmaston lämpenemistä. Tukirahat valuvat ulkomaille ja haitat jää meille.. Yhteiskunnan tehtävä on suojella sen asukkaita.. Tehkää viisaita päätöksiä ei tuulivoimaa koko Suomeen..

Anne Sanden (Lillby , )

#763

Raha-ahneita

Tero Ojanpera (Seinäjoli, )

#764

Myllyt >5km päähän lähimmästä asutuksesta = merelle, kiitos!

Jarkko Piikkilä (ILMAJOKI, )

#767

Monilla eläimillä menisi maastot pois. ilmajoen yksi hienoimmista paikoista raiskattaisiin. Ja hyvät metsästys ja muut harrastus maastot katoaisi

Matti Pitkänen (Ilmajoki, )