Tammirinteen uhanalainen metsä säilytettävä virkistysalueena

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#820

Tämä Tammirinteen alue on viihtyisää, luonnonvaraista ja suosittua liikunta - ja virkistysaluetta. Päättäjien pitäisi ehdottomasti säilyttää tämä alue ennallaan. Muualtakin vähemmän kansalaisille tärkeiltä alueilta löytyy tonttimaata esim. joutomaata, jos tonttimaata nyt ylipäätään edes tarvitaan. Myös toisaalla kaupunki tekee esim. pelloista "puistoja", jotka jätetään täysin oman onnensa nojaan ja ovat 10 vuoden kuluttua läpipääsemättömiä ryteikköjä.

Antti Jaatinen (Jyväskylä, 26.07.2022)

#825

Olen valokuvannut tällä alueella muunmuassa hömötiaisia , töyhtötiaisia sekä valkoselkätikan .

Risto Kauppinen (Jyväskylä, 27.07.2022)

#842

Luonnon väheneminen asumusten välittömästä läheisyydestä lisää mielenterveysongelmia ja sitä mukaa heikentää ihmisten työkykyä.
Me tarvitaan metsiä takapihoille, polkuja jotka lähtee oman kotioven vierestä hiljaiseen, runsaaseen, monimuotoiseen metsään.

Eeva Nättinen (Jyväskylä , 09.08.2022)

#848

Luonnon monimuotoisuus turvattava! Monia uhanalaisia eläinlajeja on ajettu ahtaalle ihmisen holtittoman maankäytön vuoksi. Jyväskyläläisillä on myös oikeus liikkumiseen puhtaassa ja luonnontilassa olevassa metsässä eikä teennäisissä "puuhapuistoissa" kuten Huhtasuolla...

Nora Koskinen (Jyväskylä, 13.08.2022)

#872

Alueella lähes koko ikäni asuneena paluu muuttajana ainut syy oli juuri asmalampi- tammirinne luonnonvaraisuus ja Asmalammen lampi alueineen. Niitä ei saa hävittää.

Sirpa Viita (Vaajakoski , 17.08.2022)

#873

Ei metsien hakkuulle, arvokkaampia sellaisenaan

Janne Pylvänäinen (Helsinki, 17.08.2022)

#896

Mitä ihmettä Jyväskylän kaupunki? Nyt on puheet ja teot täysin ristiriidassa keskenään. Me kaupunkilaiset haluamme säilyttää lähimetsämme! Rakentamista voi suunnata varsin hyvin jo pilatuille alueille.

Jaana Jylhä (Palokka, 23.08.2022)

#899

Jyväskylän ympäriltä on kaadettu metsiä ja rakennettu taloja. Keskustan tiivistäminen on ekologisempi vaihtoehto ku kaataa metsiä ja rakentaa omakotitaloja.

Maria Pihl (Jyväskylä, 25.08.2022)

#910

Ihan kaikkea ei tarvitse tuhota! Metsä on todella arvokas muunmuassa koululaisille ja varhaiskasvatukselle jotka siinä aivan vieressä ovat. Ja tietenkin muillekin metsässä kulkijoille. Harvalla on noin loistava mahollisuus päästä lähes suoraan ovesta luontoon.

Niina Huuskonen (Jyväskylä , 13.10.2022)

#920

Älkää hyvänen aika hävittäkö luontoa rahan ja eduntavoittelun vuoksi.

Minna Junttila (Jyväskylä, 25.10.2022)

#927

Nyt riittää tämä luontoalueiden alistaminen markkinatalouden tarpeisiin! On se ihmeellistä, että näitä päätöksiä yritetään nuijia asukkaiden vastustuksista huolimatta. Tätä on tehty jo muuallakin kaupungissa ja yksikin turhaan kaadettu metsäalue on liikaa eikä niitä alueita saa ikinä takaisin. Myös lähimetsien "hoitaminen" metsäkoneilla on lopetettava!

Suvi Järvinen (Jyväskylä, 26.10.2022)

#928

Metsät pitää säilyttää virkistysalueina. Metsistä saa terveyttä ja voimaa!

Elvira Rybarchuk (Jyväskylä , 26.10.2022)

#931

Iso osa tämän lähialueen asukkaista asuu tällä seudulla juuri näiden hyvin ulkoilumahdollisuuksien ja ulkoilureittien vuoksi. Luonnossa liikkujat ja lemmikien omistajat hakeutuvat Halssilaan sen rauhallisuuden ja luonnoläheisyyden vuoksi. Uuden pientaloalueen myötä viihtyisä ulkoilumiljöö supistuu. Asuinympäristö lenkkipolkuineen tulisi olemaan työmaa aluetta pitkään. Jyskän rajalla sijaitsevat kerrostalo asukkaat katselesivat ikkunastaan rauhoittavan metsän sijasta, mitäpä muuta kuin toista vuotta rakennustyömaata ja tämän jälkeen rakennusten seiniä. Myös Hiihtomaan viihtyisä ulkoilualue saa viereensä taloja talojen perään. Jysävkylän keskustasta lähiulkoilualueelle tulvat joutuvat katselemaan luonnohelmaankin tullessan taloja, vaikka tarkoitus on rauhoittua luonnon lähellä.

Noora Taavitsainen (Jyväskylä, 26.10.2022)

#938

Liikun metsässä kolme kertaa päivässä mieheni ja koirani kanssa, metsä on meidän henkireikä. Olemme aikoinaan valinneet Tammirinteen asuinpaikaksemme juuri metsän takia. Miksi nyt tuhotaan jopa tuhansien ihmisten päivittäinen ulkoilualue. Kyllä Jyväskylästä varmaan löytyy helpomminkin rakennettavia alueita kuin tämä kivinen ja kallioinen maasto, johon kunnallistekniikkakin maksaa jo "maltaita". Nyt päättäjät JÄRKI käteen.

Aira Voutilainen (Jyväskylä, 28.10.2022)

#942

Koittakaa nyt ******* ne jo olemassaolevat tontit täyttää ja röttelötalot purkaa joista saa tontin käyttöön. Metsiä EI TARVITSE KAATAA BETONIVIIDAKON TAKIA!!!!!!!!!!
Terveisin: Vihainen eläinten ja luonnon puolestapuhuja.

Ronja Pajula (Jyväskylä, 29.10.2022)

#945

Ehdotan että rakentamista kohdistetaan tyhjille tonteille eripuolilla Jyväskylää ja jätetään virkistysalueemme rauhaan.

Tuula Terhosalo (Jyväskylä, 30.10.2022)

#951

Kaatakaa kaava, älkää metsiä. Lapsemme tarvitsee näitä puita ja luontoa sen moninaisuudessaan!

Riikka Karvonen (Jyväskylä, 31.10.2022)

#955

Tammirinteen metsä on ollut omakohtainen virkistäytymispaikkani jo monien vuosien ajan, enkä kestä edes ajatusta siitä, miten joku voisi kauniin metsäalueen raivata maan tasalle. Kun Jyväskylän kaupunki jatkaa infrastruktuurin rakentamista, menettävät he samalla arvostusta viemällä asukkaiden elinolosuhteille tärkeiksi vakiintuneita harrastemuotoja. Stressaava kaupunkiympäristö täynnä teollisuutta on kaukaisin vastakohta sille, mitä ihmiset tarvitsevat ulkoilumahdollisuuksiinsa ja parantamaan hyvinvointia. Toivottavasti he myös muistavat, kuinka arvokasta myös luonto ja sen eliöt ovat koko ekosysteemille, joka on vahvasti kiintynyt myös ihmisiin. Talous, raha ja tuotanto eivät ole ymmärrettävä syy tuhota elämää ja kuihduttaa ympäristöä entisestään.

Ella Eronen (Jyväskylä, 31.10.2022)

#956

Tämä metsä on äärettömän arvokas alue ihmiselle ja eläimille. Säästäkää tämä meille ja tuleville. Läheltä ja kauempaa liikkuville. Tehkää inhimillisen hyvinvoinnin päätös.

Leena Smolander (Jyväskylä, 31.10.2022)

#958

Säilyttäkää Tammirinteen keuhkot

Mika Smolander (Jyskä, 31.10.2022)

#960

Terkkuja multa teille!

Matias Riekkola (Jyväskylä, 31.10.2022)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…