Halssilan Ilvespuiston kerhotoiminta säilytettävä!

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#4

Kerhotoiminta on todella tärkeää perheiden hyvinvoinnin kannalta!

Tomi Romo (Jyväskylä, )

#15

On muitakin arvoja kuin raha kuten lähipalvelut ja perheiden hyvinvointi.

Oona Virtanen (Rovaniemi, )

#16

Älkää nyt ihmeessä lakkauttako halssilan ilvespuiston kerhoa, se on hyvin tärkeä osa halssilan alueen lasten ja vanhempien elämää! Mukava kokoontumispaikka!

Taru Liikola (Jyväskylä, )

#17

Kerhotoiminta on ollut meidän perheessä todella iso asia ja tuonut merkittävästi sisältöä ja hyvinvointia sekä lapselle että meille vanhemmille. On erittäin tärkeää että tällaiset palvelut säilyvät jatkossakin!

Kaisa Vuorela (Jyväskylä, )

#21

Halssilan Ilvespuiston kerho on tärkeä alueen hyvinvoinnin ja lapsiperhepalveluiden vuoksi (kun neuvolakin on Halssilasta siirtynyt pois). Kerhossa tuetaan päiväkotipaikkojen säilymistä niitä tarvitseville ja kotihoidossa olevat lapset pääsevät varhaiskasvatuksen piiriin ja ryhmäytymään tutun ryhmän kanssa, ilman lasten vaihtuvuutta. Kerhotoiminta tukee myös kotona olevien vanhempien jaksamista ja kerhoissa saa vertaistukea muilta vanhemmilta. Halssilan arvo lapsiperheiden alueena heikkenee kerhotoiminnan mahdollisen loppumisen myötä. Kerhotoiminta Halssilassa tuo samassa elämäntilanteessa olevia ihmiaiä yhteen ja kerhon vetäjien ammattitaitoinen tuki auttaa perheitä kasvatuksellisissa asioissa. Kerhossa käyminen ennalta ehkäisee alueen asukkaiden syrjäytymistä ja mielenterveysongelmia (mm. masennusta). Jos Tammirinteen ja Mesikämmenen alueelle tulee uusi auinalue, niin tulee alueen päiväkotipaikat loppumaan ja lisäksi kerhopaikkojen kysyntä kasvamaan.

Sanna Matilainen (Jyväskylä, )

#29

Halssilan kerhotoiminnan on ehdottomasti jatkuttava. Se on tärkeä voimavara alueen perheille.

Leena Hietamäki (Jyväskylä, )

#67

Säilyttäkää Ilvespuiston kerhotoiminta! Perheitä ja lapsia on jo monta vuotta jatkunut korona rokottanut aivan tarpeeksi näkyen työttömyytenä, tulojen menetyksenä, tulevaisuuden epävarmuutena. Tämä ei ole oikea kohde säästää. Lapsiin pitää sijoittaa ja lapsia perheineen pitää tukea.

Carita Schuurman (Jyväskylä , )

#87

Kerho on ollut tärkeä voimavara perheellemme ja lapsille erityisen mieluisa paikka.

Laura Hintikka (Jyväskylä, )

#94

Kerho on tärkeä varhaiskasvatusmuoto kotona hoidettaville alueen lapsille. Kerhossa on hieno ilmapiiri ja mahtavat kerhotätit. Lähialueella ei ole perheille muuta kerhotoimintaa jonne pääsisi ilman autoa.

Tuomas Toropainen (Jyväskylä, )

#100

Meiltä lähti jo neuvola täältä, niin pitääkö viedä viimeisetkin tukiverkostot... Halssilassa suurin osa lapsiperheistä on autottomia ja välimatkat pitkiä kulkea etenkin lasten kanssa.

Emilia Puolamäki (Jyväskylä, )

#102

Halssilan alueella palvelut lapsiperheille ja nuorille ovat jo nyt todella minimissä. Enempää ei pidä karsia.

Kati Lampila (Jyväskylä , )

#104

Ei leikata kaikkein tärkeimmistä palveluista!

Heidi Säntti (Jyväskylä, )

#106

Tämä on todella tärkeä paikka, ottakaa rahat hipposhankkeesta!

Sisko Svensk (Jyväskylä, )

#112

Lasten kerho on erittäin tärkeää ja hyvää sosiaalista toimintaa, josta lapset todella tykkäsivät.

Kaija Niemi (Lahti, )

#115

Kerhotoiminta on Ilvespuistossa todella laadukasta, lapsiystävällistä ja iloa ja valoa lapsille ja perheille tuottavaa eikä ko. kerhoa kannata missään nimessä lopettaa. Tilat ja ulkopuisto ovat myös hurjan toimivat ko. toimintaan. Nöyrin kiitokseni paikan kerhotoiminnasta.

Piia Niemi (Jyväskylä, )

#122

Ei NÄIN. Meidän poika kävi Ilvespuiston kerhossa pari vuotta ennen päiväkotiin siirtymistä, oli suuri apu kun pikkusisko syntyi ja siirtyminen pidempiin hoitopäiviin oli lasten leikkiä. Huippua että alueelta löytyy ja huipputyypit vetämässä toimintaa!! Säästäkää jossain muussa

Aki Korhonen (Jyväskylä, )

#128

Tärkeää kerhotoimtaa ei saa lopettaa Halssilasta. Vaihtoehto kotona työskentelevälle 1/2 pv hoitoa tarvitseville perheille.
Auttaa alueen päiväkotiryhmien pysymistä inhimillisinä.

Sanna Hirsimäki (Jyväskylä, )

#130

Hei. Olemme kuljettaneet omaa 2v. lastamme palokasta asti Ilvespuiston iltapäiväkerhoon, sillä siellä oli mukavan lämmin tunnelma mukavine ohjaajineen ja pienehkön ryhmäkoon vuoksi. Sekä metsäinen leikkialue jonka katsoimme olevan viihtyisämpi kuin valitettavan monessa muussa päiväkodissa näyttää olevan. Tähän suuntaan toivoisi lastenhoidon menevän eikä isoihin, vähän laitosmaisiin päiväkoteihin keskittymiseen suurine ryhmäkokoineen.

Eero Kauhanen (Jyväskylä, )

#138

Kyllä olin järkyttynyt, kun tästä asiasta kuulin. Tästä seuraa väistämättä se, että nyt kerhotoiminnassa olleet lapset hakevat varhaiskasvatuspaikkaa päiväkodista. Päiväkotien tilanne on sellainen, että paikat ei tahdo edes nyt riittää kaikille hoitoa tarvitseville. Todennäköisestä myös aiemmin kerhossa olleiden lasten hoitotunnit tulevat kasvavamaan, kun he jossain vaiheessa sen paikan päiväkodista saavat. Halssilaan rakennetaan koko ajan uusia asuinrakennuksia. Kuinka taataan jatkossa näin isolla, jatkuvasti kasvavalla ja perheiden suosimalla asuinalueella kaikkien lasten laadukas varhaiskasvatus? Myös kotona lapsia hoitavien vanhempien ainoa kohtaamispaikka Halssilassa suljetaan. Säästöjähän tässä todennäköisesti tavoitellaan, mutta mennäänköhän nyt kuitenkin rytinällä pylly edellä puuhun?

Niina Heimonen (Jyväskylä, )

#141

Kerhotoiminta on todella monelle perheelle henkireikä ja sen lopettaminen tuo monenlaisia haasteitaa perheille.

Pate Veitsi (Jyväskylä, )

#144

Ikävän lyhytnäköistä jättää valtava aukko kerhoihin tälle puolelle kaupunkia. Päiväkotipaikan hakeminen mahdollisesti edessä, kun Yrttisuon rakennus aiheuttaa sisäilmaoireita ja Mäki-Mattiin tulisi kerhon takia tunti autolla ajoa päivässä.

Piia Pallaskari (Jyskä, )Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…