Paattisten aluetaloa ei saa purkaa ellei korvaavia tiloja rakenneta tilalle

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#12

Aluetalo on yhtäkuin Paattinen ja meille enemmän kuin tärkeä kokoontumispaikka. Siellä on vietetty häät ja syntymäpäivät. Siellä kokoontuu niin nuoret kuin vanhat. Sitä ei saa purkaa missään nimessä!

Marja Alitalo (Paattinen, 15.02.2023)

#15

Paattisilta on viety jo niin monta palvelua, älkää nyt vielä tätäkin meiltä viekö! Vaikea uskoa turhaksi taloksi, kun näin arki-iltana katsoo, miten paljon ihmisiä kaikissa käytössä olevissa aluetalon tiloissa tälläkin hetkellä on.

Jonna Sandell (Turku, 15.02.2023)

#17

Purkakaa ensin vaikka Logomon turha silta ja Jumikulaari

Matti Hiironen (Paattinen, 15.02.2023)

#25

Yhteisöllisyys paattisilla säilyy yhdistysten ja eri toimijoiden järjestämän toiminnan kautta, mihin tarvitsemme kokoontumis- ja tapahtumapaikan. Kunpa asukkaiden ääntä kuunneltaisiin tässä asiassa!

Tiia Rantonen (Turku, 15.02.2023)

#27

Älkää hyvänen aika purkako toimivaa tärkeää Aluetaloa Paattisilta. Allastila pukuhuoneineen ja saunoineen on loistava. Samoin kuntosali laitteineen ja lämmittelyhuoneineen. Nuorisolla on ylhäällä kivat tilat ja juhla- ja liikuntatila on monikäyttöinen ja edelleen toimiva. Nyt kun kotisairaanhoito on muuttanut liikekeskuksen tiloihin, niin aluetalolla on mainiot mahdollisuudet yhdistysten kokousten järjestämiseen ym. 24 v Paattisilla asuneena voin kertoa, että Aluetalo on ollut perheellemme kaikki nämä vuodet erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien keskiö. Olemme uineet, saunoneet, vesijumpanneet, käyttäneet kuntosalia (mies käy n 3 kertaa viikossa kuntosalilla), osallistuneet erilaisiin kuntojumppiin salissa, käyneet ok-yhdistyksen joulujuhlissa, Paattisten markkinatapahtumissa, kirpputoreilla, nuorisotiloissa ym ym. Talo on tärkeä osa paattislaisten elämää. Pienet putkiremontit ym parannukset maksaa pikkurahoja, kun veronmaksajana katselen miten kaupungin rahoja tuhlataan isolla kädellä kaikenmaailman turhuuksiin em Funikulaari, Logomon silta, Musiikkitalo, raitiotiehanke, toriparkki ym., joista paattislaiset eivät hyödy millään tavalla. Säästäkää ja korjatkaa aluetalo ja vaalikaa paattislaisten hyvinvointia.

Anne Ryhtä (Paattinen, 15.02.2023)

#55

Paattisten aluetaloa ei saa purkaa, sen käytettävyyttä tulee kehittää ja käyttöä helpottaa. Aluetalolla tulee järjestää kaikille avoin tilaisuus jossa keskustellaa tehtävistä toimenpiteistä talon kuntoon saamiseksi. Talon tiloja ei pysty korvaamaan ellei uutta vastaavaa rakenneta tilalle mikä olisi huomattavasti kalliinpaa kuin nykyisen kunnostus. Turun mainostama kaupungiosa toiminta pitää nostaa keskiöön eli päätökseen todellinen vaikutusmahdollisuus alueen asukkaille.

Jouko Laakko (Paattinen, 15.02.2023)

#58

Paattinen tarvitsee näitä tiloja!!!

Tiina Engström (Turku, 15.02.2023)

#68

Toivoisin hartaasti että Aluetaloa ei hävitettäisi sillä se tarjoaa meille pohjois-turkulaisille monipuolista palvelua liikunta-juhla kuin nuoriso tilan muodossa.

Taru Viitanen (Turku , 15.02.2023)

#75

Turun keskustassa asuvat päättäjät eivät välitä maaseudun palveluiden vähenemisestä koska asia ei koske heitä..turha puhua rahasta koska Turun kaupungilla oli varaa esim logomon siltaan ..

M-L Haihu (Turku, 15.02.2023)

#85

Paattistenaluetalo on iso osa kylän toimintaa. Sitä ei saa purkuu

Jukka Huhtala (Paattinen, 15.02.2023)

#92

Aluetalo tuo merkittävää elinvoimaisuutta alueelle. Se toimii yhteisöiden kokoontumispaikkana, niin nuorille kuin ikäihmisillekkin. Rakennuksella olisi vielä huomattavan paljon enemmän käyttöä, mikäli avainta ei joutuisi hakemaan yli kymmenen kilometrin päästä.

Nico Huhtala (Turku, 15.02.2023)

#95

Tilassa kunnon punttisali , uima-allas, nuokkari sekä liikuntasali

Kristiina Ääri (Turku, 15.02.2023)

#104

Aluetaloa ei tule purkaa jollei tilalle rakenneta uutta. Se on Paattisilla asuvien virkistyskeskus. Turun kaupunki huomio muutenkin jo huonosti Paattislaisia, kaikki viedään pois täältä. Herätkää jo päättäjät siellä ja tehkää kerrankin järkeviä päätöksiä.

Ritva Mattila (Paattinen, 15.02.2023)

#112

Me Paattisilla tarvitsemme todella Aluetalon. Se ei ehkä hetkauta ihmisiä ketkä ei asu täällä missä ei ole enää paljon muuta jäljellä. Lapset, vanhukset, nuoret ihan kaiken ikäiset tarvitsee tämän. Sitä käytetään ahkeraa päivittäin.

Niina Kiiski (Turku, 15.02.2023)

#141

Turun kaupungin esittämät korvaavat tilat, eivät riitä nykyisiin Aluetalon tarjoamiin palveluihin.
Aluetalo pystyy tarjoamaan nimen omaan eläkeläisille omatoimisuutta ylläpitävää toimintaa, mikä on tänä päivänä hyvin tärkeää, vanhukset pystyvät asumaan pidempään omassa kodissa. Terveyspalvelujen menettäminen on jo riittävän suuri menetys ja niiden siirtyminen Käsityöläiskadulle. Olemme aiemmin esittäneet, voitaisiinko mitenkään ajatella, lääkärin ja terveydenhoitajan tulevan Paattisille päivän viikossa. Aluetalolta löytyisi tähänkin tilat. Olisi helpompi kuljettaa kahta ihmistä, kuin työikäiset yrittävät kuljettaa vanhuksia Käsityöläiskadulle esim. rokotuksille.
Eiköhän laiteta Aluetalo kuntoon, pystymme jatkossa mainostamaan Paattista Turun lintukotona, Turku tulee tarvitsemaan mainosta, Yli-maaria täytyy pikku hiljaa ja tontti tarjontaa pitää olla ellei haluta menettää naapurikuntien veronmaksajia.

Tuija Nikula (Paattinen, 15.02.2023)

#153

Alkuperäisessä purkua puoltavassa esityksessä oli mittavia virheitä. Aluetalo tulee päinvastoin kunnostaa, jotta paikallinen aktiivinen toiminta voisi siellä jatkua ja käytöstä tulisi tehdä entistä helpompaa (esim älytön avainkäytäntö).

Anna Heikkilä (Turku, 15.02.2023)

#159

Ensin ehdottomasti uusi paikka tilalle saleineen, uima-altaineen, kokoontumistiloineen jne. Vanhuksillekin elinehto!

Reijo Pulkkinen (Turku, 15.02.2023)

#161

Kuntosali on nykyisellään kohtuullisen toimiva. Kauppakeskuksen korvaavat tilat olisivat auttamattomasti liian pienet.

Satu Lehtonen (Turku, 15.02.2023)

#180

Maaseutualueiden elävyys vaatii toimivia tiloja ja saavutettavissa olevia palveluita. Aluetalon tiloissa toimivat kuntosali, nuorisotila, uimahalli ja juhlatilat ovat tärkeitä alueen yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin kannalta. Uimahallin käyttö tosin on tehty kohtuuttoman vaikeaksi. Onko taustalla viaton moka, vai hiljainen toive kävijöiden siirtymisestä ruuhkaisiin keskusta-alueen palveluihin, jotta uimahallin sulkeminen voitaisiin perustella vähäisellä kävijämäärällä? Onko todella tarkoituksenmukaista, että koko pohjoinen Turku ahtautuu Impivaaraan? Kauniit puheet kotimaisen maatalouden tarpeellisuudesta ja huoli maaseutualueiden näivettymisestä eivät merkitse mitään jos jo Turun sisään mahtuvilta maaseutualueilta ajetaan asukkaita enemmän ja enemmän kohti keskustaa paikallisempien tilojen ja toimintamahdollisuuksien poistamisella.

Helka Ermala (Turku, 15.02.2023)

#183

Tärkeä paikka sekä nuorille että vanhemmille .

Merja Lahti (Aura, 15.02.2023)

#184

Kyllä se on niin hyvä pytinki että pakko säilyttää

Lauri Salo (Helsinki, 15.02.2023)

#190

Järkyttää miten Turun kaupungin taajaman palveluita ajetaan alas ottamatta lainkaan asukkaita huomioon!

Salla Kause (Paattinen, 15.02.2023)

#191

Antakaa nyt kyläläisten lasten ja vanhusten pitää tämä "ajanviettopaikka" kokoontumistila..

Anni Nevalainen (Turku, 15.02.2023)

#192

Aluetalo on tärkeä meille Paattislaisille. Aluetalolla on paljon toimintaa mitä ei voi siirtää kauas Turkuun.

Katja Marika Ääri (Paattinen , 15.02.2023)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…