Vuorotteluvapaalain jatkuminen ja sen edellytysten helpottaminen

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#1

Vuorotteluvapaalain lopettaminen on huono päätös eikä säästä kuin lyhytaikaisesti jos silloinkaan. Sairaspoistumat tulevat lisääntymään monella alalla.

Ari-Samuli Mäkinen (Kotka, 03.09.2023)

#22

Vuorotteluvapaa sekä myös aikuisopintoraha ovat tärkeitä mahdollisuuksia aikuisiällä hankkia lisäkoulutusta. Vuorotteluvapaa tarjoaa myös lepotaukoa esim. hoitotyön tekijöille. Samalla järjestelmä työllistää työttömiä antaen työkokemusta ja mahdollisesti jatkomahdollisuuksia työnteolle. On lyhytnäköistä lakkauttaa näitä rahoitusmahdollisuuksia. Valtiolle niiden menoerä on pieni.

Sirpa Reinikainen (Turku, 06.09.2023)

#30

Itsekin sain nuorena jalan oven väliin työelämään juuri vuorotteluvapaan sijaisuuden ansiosta.

Sanna Hallikainen (Rovaniemi , 09.09.2023)

#33

Duunarin työhyvinvointiin on tehtävä parannusta, vuorotteluvapaa on tärkeää säilyttää

Taina Karjalainen (Hyvinkää , 10.09.2023)

#45

Ehdottomasti vuorotteluvapaa lakia ei saa poistaa.Itse pidin ensiksi vuoden kun poika meni ekalle luokalle ja sen jälkeen
ennen eläkkeelle siirtymistä pidin 6 kk jakson.Kummassakin tapauksessa työllistin 4 henkilöä ja osa sai vakkaripaikan työelämään.
En olisi millään yksinhuoltajana jaksanut olla 65 v asti työelämässä (=Helsingin kaupunki) ilman v-vapaita ja oli ehdottoman tärkeää lapselle kun kotona oli äiti hänen ensimmäisenä kouluvuonna !!
Orpon hallitus ei ole nyt käyttänyt asiantuntijoita tässä asiassa, todella törkeää toimintaa.Juuri vuorotteluvapaa on monelle ponnahduslauta työelämään..

Sirpa Peltonen (Vantaa, 12.09.2023)

#89

Tutkikaa ennen kuin hutkitte, päätöksenne ei perustu tiedolla johtamiseen. Vuorotteluvapaa lisää työssä jaksamista ja terveyttä. Vapaa antaa mahdollisuuksia työttömälle työnhakijalle.

Johanna Santanen (Pori, 23.09.2023)

#126

Vuorotteluvapaa on ehdottoman tärkeä mahdollisuus hengähtää ja pitää pieni tauko hektisessä työelämän hullunmyllyssä. Vv saamisen ehdot ovat aina vaan kiristyneet ja tämä on viimeinen niitti, jos koko vuorotteluvapaajärjestelmä pyyhkäistään pois. Tämä mahdollisuus vahvistaa sekä psyykkistä että fyysistä jaksamista.
Vaihtoehtoisesti palkallinen saikutus tulee yhteiskunnalle kalliimmaksi kuin vuorotteluvapaa.
Nyt joku järki käteen Suomen hallitus!

Riitta Lehto (Hki, 19.01.2024)

#127

Järki käteen 👍🏼
Työntekijöiden hyvinvointi edellä eteenpäin kohti eläkettä... ❤️

Leena Lehto (Helsinki , 20.01.2024)

#132

Huomatkaa myös seuraavat:
positv.fi, rapsodia.info, ten.ithelvm <-

Kari Aava (Tampere, 22.01.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…