Vetoomus Inkeroisten jäähallin säilyttämisen puolesta

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#603

Lapsista ja liikunnasta säästämällä saamme laskun myöhemmin.

Henri Toimela (Kouvola, 14.09.2023)

#607

Liikuntamahdollisuuksista leikkaaminen on lyhytnäköistä ja maksaa pitkällä aikavälillä enemmän. Toivottavasti päättäjät osaavat ajatella myös laajemmin kuin vain budjetti edellä.

Tatu Niskanen (Kotka, 14.09.2023)

#627

Päätöksentekijöille tiedoksi: kaikilla ihmisillä ei ole varaa/mahdollisuutta tulla harrastusten pariin KOUVOLAN keskustan alueille.

Maarit Peltola (Kouvola, 14.09.2023)

#635

Näiden olosuhteiden puolesta uurastettiin ja taisteltiin että ne saadaan pienemmillekin paikkakunnille ja nyt ei ole varaa ylläpitää harjoittelu/harrastusmahdollisuuksia 😔😔😔

Pöyhönen Antero (Kouvola, 14.09.2023)

#636

Hallia ei saa sulkea! Järki käteen!!

Tommi Mäkelä (Lempäälä , 14.09.2023)

#648

Käyttökunnossa olevien laitosten käytön lopettaminen on aika huono säästökeino.
Täytyy myöntää se tosiasia, että henkilöstön ja eri luottamushenkilöiden palkat ja palkkiot ovat suurin menoerä. Em ryhmien henkilömäärän ja kulujen tulisi vähentyä samassa suhteessa väkiluvun alenemisen ja verotulojen laskun kanssa. Ja jotta säästöä syntyisi henkilöstökuluja pitää karsia vielä enemmän.

Jukka Taiponen (Kouvola, 14.09.2023)

#654

Nyt järki käteen jo Kouvolan päättäjät! Uimahalli on elintärkeä paikka isolle joukolle jo terveydellisistä syistä !!! Kuinkahan moni on hyötynyt Kimolan kanavasta, terminaaleista yms rahan haaskauksista? Täällä periferiassa olemme ihan saman arvoisia ihmisiä kuin siellä keskustassakin mihin ihan kaikki toiminto mielestänne pitäisi keskittää, kohdelkaa meitä siis myös tasavertaisesti ja saman arvoisina !!!

Päivi Hokkanen (Kouvola, 14.09.2023)

#655

Järki käteen näissä päätöksissä

Hannu Korppi (Kouvola, 14.09.2023)

#665

Kaikki ei sovi sumulaaksoon

Ilpo Pöhö (Kouvola, 14.09.2023)

#674

Uimahallin ja jäähallin lakkauttaminen houkuttaa käyttämään Kotkan palveluja. Ajallisesti lähempänä. Suurempana tekijänä mietityttää miten on varaa supistaa lasten ja nuorten, ja lapsiperheiden tai vanhusten hyvinvointia tukevista elementeistä ja investoida muihin joutaviin. Täällä seudulla ei ole lapsille juuri muuta, uimahalli ja jäähalli erityisen tärkeitä ajanviettopaikkoja, ja terveitä sellasia

Riina Tähti (Anjala, 14.09.2023)

#702

Sanoinkuvaamattoman pöyristyttävää toimintaa.

Mikko Kurki (Pirkkala, 14.09.2023)

#714

Ei näitä pidä sulkea vaan tehdä lisää harrastuspaikkoja.

Antti Laine (Valkeala, 14.09.2023)

#720

Lähiliikuntapaikat mahdollistavat varsinkin lasten ja nuorten, mutta myös meidän aikuisten liikunnalliset harrastukset.

Anne Puumalainen (Kouvola, 14.09.2023)

#723

Eiköhän olisi jo aika leikata jostain muualta, kuin veronmaksajien hyvinvoinnista ja turvallisuudesta (liikuntapaikat, teiden kunto, terveyspalvelut... Ei näistä!).

Jan Venho (Inkeroinen, 14.09.2023)

#739

Kouvola kertoo "keskittyvä sä kasvussaan lapsiin ja nuoriin", mutta mahdollinen jäähallin (ja uimahallin sulkeminen kertoo hyvin vahvasti siitä, että se on vain sanahelinää. Mahdollinen jäähallin ja uimahallin sulkeminen rankaisisi eniten juuri lapsia ja nuoria etenkin Inkeroisten,.Anjalan ja Myllykosken alueella, mutta myös koko Kouvolan alueella. Inkeroisten jäähallissa käy ryhmiä harjoittelemassa myös muilta alueilta, eivätkä alueen muiden jäähallit riitä tarjoamaan riittävän paljon jääaikaa kaikille Kouvolan alueen jäälajeja harjoitteleville ryhmille ja vielä kouluryhmille. Lisäksi Inkeroisissa on muutenkin vähän tekemistä nuorille, ja siellä on ollut ongelmia esimerkiksi kirjastossa pyörivien nuorisojoukkojen kanssa. Tällainen ongelmallinen nuorisotoiminta tulisi varmasti entisestään lisääntymään, jos Inkeroisista viedään pois harrastusmahdollisuuksia. Kaikilla vanhemmilla ei ole mahdollisuuksia kuljettaa lapsiaan harrastamaan kauemmas, joten mitkä vaikutukset sillä on lasten fyysiseen ja mielenterveyteen pitkällä tähtäimellä, jos harrastusmahdollisuudet poistetaan?

Satu Miettinen (Kouvola, 14.09.2023)

#740

Urheilussa ja etenkin jääurheilussa on nuorten tulevaisuus ja hyvinvointi

Kari Johansson (Kotka, 14.09.2023)

#741

Hienosti Kouvola..lisää pyörätelineitä ym RRT vouhotuksia..

Jukka Siekkeli (Kouvola, 14.09.2023)

#747

Lapset ja nuoret ovat Kouvolan ykkösprioriteetti. Näitä ja vastaavia kommentteja on vuosien varrella kuultu ja nähty jatkuvasti. Hyvä näin. Nyt on tultu tilanteeseen, että kaivataan myös näyttöjä päätöksenteossa. Kuluvan viikon aikana olemme saaneet lukea - taas kerran kuinka Kouvolan taloutta pistetään kuntoon palveluverkkoa ”uudistamalla”. Esitys on täydellinen katastrofi. Ensimmäiseksi kysyn, että onko asiasta käyty minkäänlaista poliittista keskustelua? Jos on, niin siitä olisi kyllä pitänyt uutisoinnin yhteydessä ilmoittaa.
14 vuotta Suomen kuntakartalla rypistellyt ”uusi Kouvola” on ajautumassa tilanteeseen, josta ei hyvää seuraa. Kuntalaiset alkavat varsin laajasti kokea, että tämä ei ole minun kotikaupunkini. Ei voi olla. Tunne tulee varmasti siksi, että kaupunkia perustettaessa oli hyvin yhtenäinen näkemys, että palvelut tarjotaan kolmen alueen periaatteen mukaan. Tätä periaatetta ei nyt saa hylätä. Se on ainoa tapa jolla jonkinlainen yhtenäisyys kaupungissamme säilytetään. Se on myös ainoa mahdollisuus säilyttää eri kaupunginosissa se varsin vahva yhteisöllisyys, joka niihin on saatu aikaan. Olisi hyvä ymmärtää, että tuo yhteisöllisyys on myös vahva kivijalka koko Kouvolan näkökulmasta katsottuna. Nyt on ihan oikeesti pistettävä arvot järjestykseen. Tämä on muuten päättäjien tehtävä. Niiden, jotka me olemme tehtäväänsä äänestäneet.

Harri Helminen (Kouvola, 14.09.2023)

#764

Meil kaikilla ois helpompaa ilman teitä

Toni Rautiainen (Kouvola , 14.09.2023)

#770

Älkää ihmeessä viekö lapsilta ja nuorilta mahdollisuutta hyviin harrastuksiin. Vai haluatteko lisää huumeidenkäyttäjiä ja kustannuksia terveydenhuollolle?

annikki hotari (Kouvola, 14.09.2023)

#774

Liikuntapaikat syrjäseuduilta ovat väärä säästökohde. Lasten ja aikuistenkin terveys ja hyvinvointi kärsii jos liikuntamahdollisuudet huononevat. Tämä aiheuttaa lisääntyviä kustannuksia julkiselle sektorille sekä vähentää seudun houkuttelevuutta asumiseen. Nettovaikutus on varmuudella negatiivinen jo pelkästään rahassa mitattuna, puhumattakaan
muista haitoista.

Ilmari Taiponen (Kouvola, 14.09.2023)

#781

Lasten harrastustoiminta on väärä kohde säästöjä etsittäessä

Tomi Falck (Hamina, 14.09.2023)

#789

Jäähalli pitää säilyttää paikkakunnalla

Kari Korhonen (Inkeroinen , 14.09.2023)

#791

Surullista että kuvitellaan että kaikki voivat kulkea keskustaan ja harrastaa siellä. Moni tippuu liikunnan parista pois, nuorista, työikäisistä sekä ikäihmisistä. Pitäisi liikkua ja harrastaa joka ikäryhmässä mutta ei nämä päätökset tee sitä helpoksi.

Varpu Rantala (Kouvola, 14.09.2023)

#798

Nyt taas päättäjät Järkikäteen, kaikkia toimintoja ei voi siirtää kouvolan keskustaan,jos pakko kerran sulkea, eikös myynti olisi halvempi vaihtoehto kun purkaminen, tarjous kaupalla eniten tarjoavalle.

Jussi Tuovinen (KUUSANKOSKI, 14.09.2023)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…