Vetoomus montessoripäiväkoti Pyramidin säilyttämiseksi

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#2

Säilyttäkää Pilke Pyramidi.
Pilke Pyramidissa on ammattitaitoinen henkilöstö seka pedagogiikka, joka tukee jokaisen lapsen yksilöllistä kehitystä.

Pauliina Piri (Oulu, 25.03.2024)

#22

Meiltä olisi tulossa uusi päiväkotilainen ensi syksynä.

Outi Karhu (Oulu, 25.03.2024)

#26

Tämä päiväkoti ja sen henkilökunta ovat ainutlaatuisia helmiä. Omat lapseni ovat jo teinejä, mutta leikkikoulun tarjoama pedagogiikka on niin vahva pohja kasvulle ja kehitykselle, että se näkyy edelleen! Voin lämpimästi suositella Pyramidia (ja jatkuvasti suosittelenkin) sekä lähellä että kauempana asuvien lasten päiväkodiksi. Meille seitsemän kilometrin matka ei ollut este, sillä paikan maine ja ensivisiitti vakuuttivat.

Anu-Maija Kärjä (Oulu, 26.03.2024)

#28

Esikoisemme oli pilke pyramidin hellässä huomassa kolme vuotta ja tarkoituksemme on myös että nuorempi taapero aloittaisi pyramidissa ensi syksynä. Pyramidi on kaikinpuolin ainutlaatuinen päiväkoti. Esikoisemme siirryttyä esikouluun kunnalliseen päiväkotiin huomasin miten hienoa ja erilaista montessoripedagogiikka on. Tätä on myös lapsellekin sanonut, miten ikävöi päiväkotia, kasvattajia ja siellä tehtynä tehtäviä. Pyramidin aikuiset on ihania, aktiivisia ja ottavat lapsen asiat aidosti tosissaan. Pyramidissa lapset leikkivät porukalla yhdessä.
Jos pyramidi lopetetaan, Oulusta häviää yksi hienoimmista päiväkodeista ja moni perhe on tästä erittäin pettynyt ja harmissaan, eikä tämä tuo hyvää mainosarvoa pilke-ketjulle.

Tuija Taralainen (Oulu, 26.03.2024)

#30

Pilke Pyramidi on ainutlaatuinen ja esimerkillinen päiväkoti. Päiväkodin kulttuurista ja toimintatavoista olisi paljon opittavaa laajemmassa kontekstissa. Itse olen suositellut useaan otteeseen muille Pilke päiväkotien henkilökunnalle yhteistyötä ja vierailuja Pilke Pyramidiin.
Toimintatavat ja kulttuurimuutokset eivät välttämättä tarvitse rahaa ja lisäresursseja (mitä päiväkodit kyllä muuten tarvitsevat) vaan toiminta- ja ajattelumallien muutosta, rohkeutta ja kokeilunhalua.

Anne Depner (Oulu, 26.03.2024)

#34

Pilke Pyramidi kannattaa ehdottomasti säilyttää. Meidän perheestämme on ollut 2 lasta Pilke Pyramidissa (nuorin lapsistamme on vielä tällä hetkellä Pilke Pyramissa) ja lapset ovat viihtyneet erinomaisesti ja päiväkotiynpäristö on ollut lasten toimintaa ja kehitystä tukevaa, henkilökunta on todella motivoitunutta ja taitavaa. Yhteistyö kodin ja päiväkodin välillä on ollut lämminhenkistä, avointa ja positiivista.

Liisa Jaakkola (Oulu, 26.03.2024)

#41

Olen vierestä seurannut, lastenlasteni kautta miten upea, turvallinen kasvuympäristö tämä on. Harvoin olen nähnyt näin ihanasti yhteen toimivia työntekijöitä kuin Pyramidissa on

Päivi Pesola (Oulu, 27.03.2024)Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…