Sijaissynnytys lailliseksi jälleen Suomessa

Sijaissynnytys kiellettiin Suomessa syyskuussa 2007. Silloin voimaan astuneen hedelmöityshoitolain mukaan potilaalle ei saa tehdä tutkimuksia tai hoitoja, jos ne tähtäävät sijaissynnytekseen. Monelle pariskunnalle/naiselle se on ainoa mahdollisuus saada biologinen lapsi. Asia nousi uudelleen esille kun mediassa kerrottiin viime viikolla Oikeusministeri Tuija Brax oli saanut  kirjeen lapsettomuutta kärsivätä naiselta joka oli toivonut että asiaa harkitaan uudelleen. Nyt Oikeusministeriö on pyytänyt lausuntoa asiasta sosiaali- ja terveydenhuollon eettiseltä lautakunnalta ( Eteneltä.) Viimeksi kun (Etene) Vuonna 2000 käsitteli asiaa sen kanta oli kielteinen. Adressin tarkoitus onkin osoittaa Etenelle ihmisten kanta asiaan.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/05/1331146/aamulehti-sijaissynnytys-saatetaan-sallia-jalleen-suomessa

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Sijaissynnytykseen+uusi+kanta+syksyll%C3%A4/1135266306211


Emma Pyöttiälä    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Emma Pyöttiälä voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tuleeko uskonnon olla oma oppiaineensa?