Sikatiloilla kuvanneet vapaiksi kaikista syytteistä!

Syyttäjä vaatii neljälle eläinaktivistille tuomioita vuonna 2009 tehdyistä sikatilakuvauksista. Neljää henkilöä syytetään törkeästä kunnianloukkauksesta ja näistä kahta lisäksi julkisrauhan rikkomisesta.

Oikeutta eläimille -järjestön aktivistit kuvasivat salaa sikatiloja Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Pohjanmaalla syksyllä 2009. Järjestö julkaisi aineistoa Sikatehtaat.fi-internetsivustolla. Aineistosta nousi valtakunnallinen kohu. Nauhat päätyivät myös Ylen A-studion käyttöön.

Sikatiloista kymmenen perää vahingonkorvauksia mm. henkisistä kärsimyksistä sekä tuotannon menetyksistä. Yhteensä korvaussumma nousee noin 175 000 euroon.

Kaikki syytetyt kiistävät kaikki syytteet ja korvausvaatimukset.

Puolustuksen mielestä sikatilalliset ovat elinkeinonharjoittajia eivätkä yksityishenkilöitä, minkä vuoksi korvausvaateet ovat puolustuksen mukaan perusteettomia.

http://yle.fi/alueet/turku/2011/10/sikatilalliset_vaativat_videokuvaajilta_175_000_euron_korvauksia_2973977.html

 

Tämä adressi on kannanotto, jossa vaaditaan syytettyjen henkilöiden vapauttamista kaikista syytöksistä. Vapaa suomi. Jokaisella on oikeus tietää ruokansa alkuperä ja eläinten elinolot.

 

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Minna Korhonen voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Kannatatko ydinvoiman lisärakentamista?