Soten lukkareihin järkeä!

Uusi, hieno lukkarikone! Mahdollisuus, vai moka?

Sotella kiehuttaa, sillä OAMK on tiedottanut, että Sote ei tule ainakaan lähitulevaisuudessa saamaan lukkareita kuin viikoksi kerrallaan. Jokainen kampus on ottanut uuden lukkarikoneen käyttöön, mutta vain sote kohtaa tällaisia ongelmia. MIKSI?

Miten voidaan olettaa perheellisten, työllistettyjen tai ylipäätään kenenkään suunnittelevan elämäänsä vain viikoksi kerrallaan?Miten kursseille voidaan jatkossa asettaa läsnäolopakkoa, tai päättää tenttipäiviä? Miten kaiken tämän voi olettaa olevan meille ok?

Vai meneekö se niin, että kouluun tullaan kun se ei häiritse muuta elämää?

Lukkarikone itsessäänhän on todella hieno muutos, mutta se, että sotella on päätetty ottaa erivapauksia lukujärjestysten julkaisussa, ei toimi.

OSASTOry kerää nyt adressia, joka toimitetaan suoraan johtoryhmälle ensi maanantaina. Adressilla on siis kiire, joten kannustammekin nyt jokaista asiasta kyrsiintynyttä käymään kampuksella allekirjoittamassa adressin. Allekirjoitusaikaa on maanantaihin 29.8. klo 9:45 asti! JOS adressi ei tuota toivottua tulosta, jatkamme asian protestointia eri keinoin.

Tulkaa, allekirjoittakaa, ottakaa kantaa!

Rakkaudella,
OSASTOry