Suojatie HIDASTEELLA Harjamäkeen!

Me allekirjoittaneet vaadimme Harjamäentie 70 kohdalle suojatietä hidasteella ja näin mahdollistetaan turvallinen koulutie koululaisille.

Harjamäentie kokonaisuudessaan on vilkasliikenteinen tie, eritoten koulun ja päiväkodin ympärillä. Siilinjärven tekninen lautakunta vastasi kysyttäessä suojatiestä Harjamäentie 70 kohdalle, että kunnassa on tehty linjaus, ettei talojen pihaan tehdä suojateitä. Tämä linjaus ei pidä paikkansa läheisellä Pasurintiellä, jossa 2 suojatietä lyhyellä matkalla menee suoraan rivitalojen pihaan. Harjamäentie on huomattavasti vilkasliikenteisempi tie! Viime vuosina liikennemäärät ovat lisääntyneet huomattavasti, päiväkodin, koulun ja  kunnantalon vuoksi.

Vetoamme Siilinjärven teknistä lautakuntaa ottamaan tämän asian käsittelyyn, jotta suojatie hidasteella tähän saadaan. Vaadimme myös kuntaa pyytämään poliisilta arviota Harjamäentien ylityksen vaarallisuudesta koululaisille. Koska suojatie puuttuu, tästä taloyhtiöstä ei ole tällähetkellä turvallista poistumistietä jalankulkijalle, etenkään pienelle lapselle.

Harjamäentie 70 taloyhtiön vieraat, myös ulkopaikkakuntalaiset, ihmettelevät jatkuvasti, suojatien puuttumista. Vaadimme kuntaa tekemään suojatien hidasteella Harjamäentie 70 kohdalle. 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Anna Dahlbacka voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…