Suomeen Eläinpoliisit !

Suomessa eläinsuojelu lait ovat erittäin vähäiset heillä ei ole oikein oikeuksia tehdä mitään. Pentutehtailukin on karannut käsistä. Jos suomessa olisi samalla tavalla eläinpoliisit kuten amerikoissa niin suomen eläintilanteet eivät olisi näin huonossa jamassa. Ikävä kyllä pentutehtailu on arkipäivää ja eläimien huonojen olot.

Suomeen Eläinpoliisit, nyt tarvitaan tarpeeksi moni kirjoittamaan tämä adressi jotta tämä asia voitaisiin vielä tänä vuonna saada vireille. Tämä myös työllistäisi suomessa lisää työvoimaa mikä on aina hyvä asia kun vapaita työpaikkoja tulisi lisää.

 

Koiraomistaja kortti ei onnistuisi koska sitä ei voida valvoa, mutta eläinpoliisit toimisivat samalla tavalla kuin eläinsuojelu mutta heillä olisi oikeuksia, näin vältyttäisiin eläinvarkauksilta, huonoista oloista saataisiin ajoissa eläimet pois. Samalla tavalla kuin Houstonin eläinpoliisit yms.

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Nadja Lindqvist voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kouluissa olla viikoittainen kasvisruokapäivä?