Tolkku käteen alkoholipolitiikassa

 

 

 

Vuosia päämäärättömästi poukkoillut ja alati tiukentuva suomalainen alkoholipolitiikka on tullut tiensä päätökseen. Populistinen viinapirulla pelottelu on tähän saakka taannut ääniä ja suosiota politiikoille ja päättäjille. Mutta elämme aikaa, jolloin esim. nuorison alkoholin käyttö on laskussa ilman alati lisättävää holhousta joka vai lisää nuorison kiinnostusta tähän ns. “kiellettyyn ja piiloteltuun aikuisten” juomaan.  

 

Nykyisen alkoholipolitiikan takia menetämme myös lukuisia työpaikkoja useilta eri toimilaloilta kärjessä mm. ravintola- , matkailu-, kaupan-, panimo-, viihde-alat sekä lukuisat edellä mainittuihin liitännäiset toimialat. Mutta nyt on aika ajamassa aikuisten kansalaisten liiallisen holhoamisen ohi ja yhteiskuntamme matka kohti yleiseurooppalaista alkoholipolitiikkaa on aloitettava. Vaadimme valtakuntamme päättäjiltä asennetta ja päätöksiä joka tarjoavat mahdollisuudet luonnolliselle suhtautumiselle alkoholiin osana nykyistä yhteiskuntaa sekä halua pysäyttää alati kasvavan viinarallin niin maalla, merillä kuin verkossa.

 

Vaatimuksemme ovat:

 

1. Alkoholiveron asteittainen laskeminen ja tätä mukaa viinarallin lopettaminen

2. Ravintoloiden aukioloaikojen vapauttaminen 

3. Panimoille ulosmyyntioikeus suoraan panimoilta

4. Päättäjien täytyy keskittyä alkoholin ongelmakäyttöä aiheuttavien varsinaisten syiden kitkemiseen kuten työttömyys, syrjäytyminen ja eriarvoisuus.

 

 

 

Tykkää Tolkku käteen yhteisöstä: www.facebook.fi/tolkku

Verkkosivut: www.tolkkukateen.fi

 

 


Tolkku käteen yhteisö    Ota yhteyttä adressin tekijään