Trumpetin leikkipuiston säilyttämisen / uuden puistorakennuksen puolesta.

Kannelmäki, jossa on n.12500 asukasta ja lähialueelle tulossa kokoajan kasvavissa määrin lisää, on menettämässä toisen leikkipuiston, kun pienemmissä ja ikärakenteeltaan vastaavissa kaupunginosissa leikkipuistopalvelut ovat laajemmat.

Jo vuodenvaihteessa lakkautettiin puiston sisätilat ja nyt myös ulkotoiminta on jäämässä valvomattomaksi ns. leikkipaikkatoiminnaksi. Ainakaan uusia sisätiloja ei ole edes suunnitteilla.

Miten Kannelmäen alueella toteutuu avoin leikkipuistotoiminta, jos perheiden käytössä on vain yksi leikkipuisto, joka vastaa myös iltapäiväkerhotoiminnasta? Avoin leikkipuistotoiminta on keskeinen varhaisen tuen muoto, josta alueella ei haluta luopua.

Leikkipuisto Trumpetti on ollut jo 40-vuoden ajan alueen lapsiperheille tärkeä, ei-kaupallinen kohtaamispaikka. Puisto on tavoittanut eri-ikäisiä lapsia ja nuoria monipuolisten leikki- ja liikuntavälineidensä ansiosta.

Myös mm. MLL Kannelmäki ilmaisee syvän huolensa Leikkipuisto Trumpetin sulkemisesta ilman korvaavaa uudisrakennusta.

Supistettavat palvelut lapsiperheille ovat vastoin Helsingin kaupungin aiemmin Kannelmäen ja Kaarelan asukkaille esittämiä kehittämissuunnitelmia Kaarelan alueen palveluverkosta. 

Olemmekin huolissaan siitä, kuinka tälle koko Kaarelan, Kannelmäen ja lisäksi myös Kuniinkaantammen alueelle riittäisi enää vain yksi toiminnassa oleva leikkipuisto rakennuksineen.

Tällä adressilla yritämmekkin nyt mahdollisimman nopeasti vaikuttaa ja saada päättäjien huomion kyseistä asiaa koskien. Nopeasti siksi, että asiaa käsitellään kasvatus- ja koulutuslautakunnassa jo 28.5.2019 (alkuperäinen käsittelypäivä oli 7.5.2019).

Kuntalaisaloite asiasta on laitettu jo eteenpäin, asian kiireellisyyden johdosta.

 

Ohessa mm. MLL Kannelmäen kannanotto asiaa koskien 14.12.2018

https://kannelmaki.mll.fi/@Bin/151714/MLL_kannelm%C3%A4ki_kannanotto.pdf

Lisää infoa aiheesta myös sivulla https://kannelmaki.mll.fi/

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Sami Ojala voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.

Emme näytä sähköpostiosoitettasi julkisesti verkossa.Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…