Välikysymysadressi nykyisen hallituspohjan korjaamiseksi ajantasalle.

Adressissa vaaditaan (1.)välikysymystä eduskuntaan nykyisen hallituksen täydelliseen hajoittamiseen/vaihtamiseen luottamuspulan, muuttuneen tilanteen ja sattuneiden epäkohtien vuoksi.

Nykyisen hallituksen paikkajako, ajatusmaailma ja tietoon tulleet ministerien väärinkäytökset eivät vastaa kansan mielipidettä rehellisestä ja kansan eteen yhteisillä verorahoilla tehtävästä kutsumustyöstä.

Vaaditaan kansanäänestystä uuden parlamentin ja tämän kautta uuden hallituksen muodostamiseksi kansan mielipidettä vastaavaksi. Tämä tarkoittaa ennenaikaisia eduskuntavaaleja. 

Koska pääministeri on eronnut pyydetään (2.)Presidentti Sauli Niinistöä ottamaan kantaa asiaan ja hajoittamaan parlamentti.

Adressi on kaksikohtainen:

1.Välikysymys hallitukselle

2.Pyyntö Tasavallan  Presidentille Sauli Niinistölle parlamentin hajoittamiseksi

 

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Juha Vasara voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko lääkäreitä kouluttaa enemmän?