Vastustamme Nivalan kukonahoon suunnitteilla olevia suurempia tuulivoimaloita

Me lähialueen asukkaat sekä muut asiasta huolestuneet olemme huolissamme kukonahoon suunnitteilla olevien suurempien tuulivoimaloiden haittavaikutuksista. Näin suurista voimaloista ei ole vielä riittävästi tutkittua tietoa.

Jos nyt suunnitteilla oleva suurempi tuulipuisto toteutuu on mahdollista että tuulipuistoja aletaan suunnitella muuallekkin nivalaan.

Nivalassa on alueita jotka on luokiteltu arvokkaaksi kulttuuri maisemaksi. (esim. Malisjoki maisema) Suuremmat voimalat tulevat hallitsemaan maisemaa vieden kulttuurimaisemalta sen luonteen ja arvokkuuden.

Tuulivoimalat ovat tulossa liian lähelle asutusta (n. 1-1.5km) ja näin voivat aiheuttaa ihmisille oireita, joista tuulivoima yhtiö ei ota vastuuta.

Tulevaisuudessa on Nivalan vahvuus olla tuulivoimaton terve kaupunki!

 

 


Lähialueen asukkaat    Ota yhteyttä adressin tekijään

Allekirjoita tämä adressi

Allekirjoittamalla tämän adressin annan luvan siihen, että Lähialueen asukkaat voi luovuttaa tällä lomakkeella antamani tiedot päätöksentekijöille.


TAI

Saat sähköpostiviestissä linkin vahvistaaksesi allekirjoituksesi. Varmistaaksesi, että saat lähettämämme viestit, lisää info@adressit.com yhteystietoihisi tai turvallisten lähettäjien listalle.

Huomaathan, ettet voi vahvistaa allekirjoitustasi vastaamalla tähän viestiin.
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko avioliittolain olla sukupuolineutraali?